- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
biztos nem. a régieknél 1 gpu -> max. 2 kijelző....
a újnál a display porton lesz a szétosztás.
a régieknél a dvi-nál sávszél korlát is van.
de akkor hogy a fenébe csinálták meg maxtorék, hogy 1 dvi-ra rákötött doboz 3*1680*1050-et csinál. ott nincs sávszél korlát? - nem igazán értem... -
szab.tam
nagyúr
értem én. csak te nem értesz engem...
pont az lenne a jó, ha a káva szélessége hiányozna a képből. mint a valóságban, egy fülkében ülnél. a bódé oszlopai is kitakarják a valóság egy részletét. itt is úgy lenne jó....ki lehetne számolni, kb. 20-30-40 pixeloszlop, (sor), kimaradna a képből. természetesen konfigurálható módon.
-
-
szab.tam
nagyúr
a szükséges és elégséges teljesítmény meghatározása elég nehéz. egy pl.
E8400, gtx280, 1690*1050, gtr2, win7, új driver...
most jutottam el oda, hogy minden maradéktalanul fut. idáig mindig tudtam olyan beállítást, vagy azok kombinációit megtalálni, ahol akadozott a játék.
az optimalizálatlan modokról, (pl f1), és a + pályákról ne is beszéljünk....
mindig volt valami gond. most nem kezdem el részletezni, mert pár pár oldalt teleírhatnék vele, hogy kinek, minek a hibája, (simbin, driver, hardver, rossz beállítás, stb...) de a teljesítménytöbbblet, ha van egyáltalán, sosem árt. -
szab.tam
nagyúr
több kérdés fogalmazódott meg bennem....
"A megoldás segítségével az egy grafikus processzorral felszerelt kártyák akár hat darab monitort is képesek kezelni,..."
ezt hogy a bánatban csinálja, amikor a kártyánkénti 4 kimenetből max 3 lesz egyszerre használható. lesz valami gecube gemini féle dvi, (hdmi, dp), elosztó?
az alklamazásoknál, (játékoknál), hogy lesz megoldva az, (egyáltalán meglesz-e) hogy a káva vastagságnyi képinformáció ki legyen vonva a megjelenítésből? pl autóversenynél mintha az lenne a 2 első oszlop.
a maxtor elosztói ezt tudtommal megoldották, egy régi cikkben olvastam, most nem találom. de erről akütyüről van szó:
Matrox TripleHead2Go
Digital Edition : 3*1680*1050-et támogat már...és valami hasonló képpen működik, (itt nem tudom mire van rákötve):
namármost: csak egy matrox elosztóért az ember nem szívesen ad 80-100k-t. de ha ezt maradáktalanul egy vga is tudja, akkor miért ne. (és már csak +1 db. 22-es monitor kell, mert 2 már van...)
de ha a káva szélesség kivonása a képletből nem megy, akkor autós játékra ruppót sem ér, mert nagyon zavaró. 2 kijelzővel megpróbáltam, és egy ferde vonalnál nagyon csúnya, amikor a káva szélességével elcsúszva folytatódik a törésnél....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- HP OMEN 3080Ti 12GB
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest