- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
zuchy
őstag
Hi!
Lenne pár kérdésem az Eyefinitivel kapcsolatban. Addig világos a dolog, hogy egy kártya van a gépben, és arra maximum 3 monitort lehet kötni. De mi van, ha van nekem 3 db kártyám, és mindegyikre egy-egy monitort kötök. Akkor ugye mindegyik kártya más-mást renderel, így az fps értékek is mások lehetnek. Hogyan érik el, hogy a jelenetek egyszerre történjenek, mert kis eltérés tuti lenne a monitorok között és akkor már a jelenet sebessége is eltérhet, mert vannak olyan motorok, mint pl a COD2-4-5-6-7 motorja, ami elég érzékeny a fps-re. Miként szinkronizálják a 3 kártyát? Lehet egyáltalán így rákötni, nekem azt mondták hogy így is lehet. Mert ha pl van két CF-be kötött karim, és azt 3 monitorra akarom kötni, akkor a felsőre kötök 3 monitort és akkor AFR-ben megy. Mi van ha a felsőre kötök kettőt és az alsóra egyet? Szerintem azt úgy nem lehet, mert az egyik kari 2x annyi pixellel dolgozik és lassabb lesz.
-
zuchy
őstag
válasz
Komplikato #120 üzenetére
Én 6 ot látok.
(#121) Runner_fxr:Ne reménykedj, keményebb árazás várható, mint a HD4-s széria debütálásakor.
-
zuchy
őstag
Na itt a vége a jó öreg 8800 GT-nek, Stalker az egyik kedvenc játékom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest