Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
g3d
tag
válasz
kristof83
üzenetére
"Mindenki de mindenki iPhone-al rohangál a világon mindenhol 15 és 80 év között" - azért ne túlozzunk. Szép a párt/márka/stb. szeretet, de maradjunk a földön. Gondolom nem a magyar piacra gondoltál, de szerintem még egy U.S. piacon sem áll meg ez a vélemény.
Az utolsó mondatod meg végtelen mínusz egyszer kivesézett téma.
Hogy on is legyek. A xoom-ot, de bármelyik tabletet megöli a lag. Akárcsak egy okostelefont, ám ez is relatív. Az első kommentelő összefoglalta a lényeget.
-
válasz
kristof83
üzenetére
Valószínűleg továbbra is lesz egy (relatíve) olcsóbb változat. A tengerentúlon a 8 GB-os 3GS-t (ami ugyebár egy új modell az i4 mellett) kb. bagóért odaadták, szerintem logikus lépés lenne az iPhone4-et butítani az iPhone5 mellé hasonló szisztémában.
Persze az a magyar árakon nem segít, de nem is mi tartjuk el a platformot.
-
r4z
nagyúr
válasz
kristof83
üzenetére
Az igazi KO-t azzal adná az Apple a piacnak, ha az iPhone-okat normális (értsd: nem elrugaszkodott, európai árazás alapján) áron adná. Megtehetnék, viszont totál felesleges, mert így is viszik, mint a cukrot. A MacBookokon mekkora haszon is van? Eladják úgy is? Naná.
Egy kis kérés: ha már Androidról / WP7-ről beszélsz, ne Store-t írj, hanem Market-et / Marketplace-t. Sokkal egyszerűbb értelmezni szerintem. Köszi.

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő