Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Újabb HMD átnevezés némi fejlesztéssel
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
Aktív témák
-
Lotusomega
senior tag
Universe , az szerintem még nem volt, csak galaxy. Egynek talán elmegy.
"Vidd magaddal az univerzumot!" stb...[ Szerkesztve ]
-
bendome023
csendes tag
Bikicsunáj! nagy sikere lenne
-
steeve443
csendes tag
A Cookie (kuki) után legyen Cake (kék)? :-)
-
Hosssszu
őstag
Nem hinném hogy díjnyertes lesz, de azért megpróbálom: Soft
-
RaveForce
veterán
sztem az LG Joy egy jol hangzó név lenne ennek a kategóriának, könnyen megjegyezhető, fiatalos, egyszerű, nem sugallja,h egy felső kategóriás készülékre kellene gondolni csak úgy mint az eddig cookie néven kijött, bejelentett telefonok
esetleg LG Cute, bár azt inkább egy új, csajos kategória neveként indítanám
[ Szerkesztve ]
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
Sammy Jankis
csendes tag
Friss kuki mi?? Komolyra fordítva a szót, szerintem a Funky a befutó.
-
Kampó
senior tag
hát nem bízom a sikerében de talán ha a samsung a természeti jelenségek alapján nevezi el modelljeit mint pl a monte vagy ilyesmi akkor az lg is tehetne így pl Lg SEA Vagy LG Lake
[ Szerkesztve ]
AMD volt AMD van AMD lesz
-
MuzikJunkie
aktív tag
LG Cookie volt, ugye? Az süti. Akkor ez legyen pite, vagyis PIE, vagy kuki+pék= "Baker's butt"...
De komolyan. Legyen LG golo! Ez kiejtve "eldzsigolo" Olyan spanyolosmacsós.
[ Szerkesztve ]
Nokia N73 - Nokia N82 - Nokia N95 - Nokia 5800 Xpress - Nokia N97 White - ZTE Blade - Motorola Defy - LG L9 - Galaxy SIII White - HTC Sensation - Motorola Atrix 2 - Vowney V5 - Xiaomi Redmi Note - OnePlus One - iPhone 6 Plus - iPhone 7 Plus - iPhone X - iPhone XS Max... (>‿◠)
-
MrSealRD
veterán
-
[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
TheSaurus62
tag
LG Quicky.
[ Szerkesztve ]
Bámulatos, hol tart már a tudomány...!
-
MrSealRD
veterán
Pastry - mint cukrászsüti.
Scone - mint pogácsa..Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
atike
nagyúr
Fresh Cookie... (esetleg Cookie Fresh...)
[ Szerkesztve ]
-
Inarus
addikt
Egyszerű, gyorsan megtanulható és nyelvtudás nélkül is kimondható, fiatalok körében amúgy is elterjedt szó: Fun, vagyis LG FUN.
[ Szerkesztve ]
-
bolondember
MODERÁTOR
kár, h a "Chocolate Cookie" nem lenne jó...
Latte?
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
Bounti
aktív tag
"Egyrészt szabványosak a csatlakozók. 3,5 mm-es a jack, microUSB-n eszik áramot az új Cookie."
Akkor legyen LG STAN mint STANDARD (úgy, mint szabvány).
Vagy akár LG RING. Ha már olyan mint egy kicsi Aréna...
[ Szerkesztve ]
Ha a halál árnyékának völgyében járok is, nem félek a gonosztól... Mert én vagyok a völgyben a legesleggonoszabb!
-
sanya1van
csendes tag
KP után legyen Money
-
gumifa
csendes tag
LG Tocco ...... csak így egyszerűen , "érints meg" .
-
VigO
tag
Hello!
LG Care
LG HowDyDe lehetne "LG Hulla" is. Ez is egy köszönés szleng, mondjuk magyarul talán kicsit gáz.
-
TheGerike
tag
LG GS290 Cool
*---- There are no porblems, only solutions. ----*
-
kaller1
veterán
LG Rookie - Újonc mobilt újonc mobilosoknak.
.::> <::.
-
ABE
őstag
LG Wazzup
-
roland543
csendes tag
Mivel a fiatalok körében akar sikereket aratni, és fontosak a social networking szolgáltatások, ézért szerintem a legjobb és lefrappánsabb név az...
LG GS290 Young
Nokia N8 + Symbian Anna
-
k_laci
tag
LG rock ha már pop is volt, ez meg ugye jobb annál
-
MrSealRD
veterán
LG Charm
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
PierNight
aktív tag
LG Mate (mint társ) Egy telefon amiben megtalálod a társat az élethez.
Lg Fanatic (mint fanatikus) Erre nem tudok kitalálni promo szöveget de jól hangzik -
Bikerider
aktív tag
Legyen
LG GS290 Juvenile, mint fiatalos.
Vagy
LG GS290 Fantasy, mint fantázia/képzelet.
Esetleg Anonym vagy Anonymous/Anonymus
[ Szerkesztve ]
-
Mappa
addikt
LG Plus
LG Away
LG Drome
LG T
nem kötelező megadni
-
m@xsys
senior tag
Lg GO! mint lendület, mozgás.
Végül is nem csak fiataloknak szánják és mindenkinek kell egy kis lendület, mozgás. -
Samus
addikt
Lehetne például Style széria. Nem kell bonyolult és nagy neveket kitalálni, úgyis alsó kategóriás eszközök lesznek fiatal célcsoporttal. Volt már Shine, azt is fiatalok, és főként csajok vették. Vagy lehetne Ocean ("ósön", egész jól is hangzik), vagy River.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Lennier
tag
Hogy közel legyen az eredetihez az LG Biscuit vagy az LG Cracker szerintem jó lenne.
Az eredeti témától teljesen elrugaszkodva, a közösségi funkciók miatt pedig az LG Fellowship nevet javaslom. -
T0rnad0
addikt
LG Sugar
-
MODERÁTOR
Ha már fiataloknak, az alsóbb szegmens úttörője célra pályázó fiatalos telefon, akkor lehetne: Expected, vagy Hope, mint remélt(siker), remény
Vagy ha nagyon fiatalosra vesszük, akkor akár Childhood Bár ez azért..
Ha kicsit high-tech-ebb nevet nézünk akkor mondjuk: Experience
Ha a MS xp-jét nem zavarjaEverybody lies.
-
ZephMan
csendes tag
LG Lucky vagy LG Dandy, hogy rímeljen az eredetire, és maradjon a fitalos megnevezés.
-
ThorsHUN
őstag
LG Berry - a szines variacios lehetosegek miatt (najo, meg a kislanyom beceneve Bogyo)
LG 4U - (Ezt gondolom nem kell magyaraznom For You... a netes roviditesek amugy is nepszeruek a fiatalok kozott)
LG Cream - a fagylalt sokszinusege es desszert mivolta miatt -
tjb007
nagyúr
LG Shape
LG Jazz (ha már volt pop és rock )
LG Icon -
Zolesz007
őstag
Sztem legyen LG Elan
Fold 5
-
jdesign
csendes tag
LG Life vagy LG Community
mert az egész közösségi életedet a zsebedben hordhatodLG Baby - barátnőm kedvéért
-
törölt tag
LG Citus, mint tetszik,kellemes és akkor lányoknak egyből az jön le,hogy LG Cicus
LG Culty esetleg ,mint kultusz és a latin ízléses/csinos szójátéka. és megmarad az alp név (kuki) hangzása is!
A sok sütis poénnal kicsit megszólítva érzem magam
[ Szerkesztve ]
-
m@xsys
senior tag
Még pár ötlet:
LG Freeze! - ne mozdulj!
LG Partner - társ
LG Fair - szépséges, tetszetős
LG Only - egyetlen
LG Soda - szóda -
15115
tag
LoGoMobil
-
törölt tag
Persze nem mindegyik hangzik jól, de hátha
LG Edge
LG Lite / Light
LG Delirium
LG Sweet
LG Boon
LG Picnic
LG Sun(ny)
LG Pleasure[ Szerkesztve ]
-
NoMagix
addikt
LG friend "egy jó barát..."
LG mate "társ a társalgásban..."
LG life "a világ a kezedben..."
LG cosmic
[ Szerkesztve ]
-
Pocok256
veterán
Lg Star avagy Lg Stars
A tagokat meg lehetne még egy-egy csillagról elnevezni.
Avagy csillagképekről. Így egy egész szép kis család jönne ki.HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
veterán
LG Life - the new style in mobile comunication.
Az egész sorozathoz használható lenne..."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
flatley09
csendes tag
Legyen LG Same, mint hasonlóság...ha már annyira hasonlít az Arena-ra.
Meg szerintem tipusnévnek nem valami hoszzú, nehezen kiejthető kell, hanem valami lágy, amit az emberek könnyn megjegyeznek, mint annak idején a shine-t! -
:-I
tag
LG Feel
"A férfiak, érthető okokból, nem akarják nézni a hüvelygomba-krém, nedvszívó szárnyasbetét, változókori inkontinencia és hüvelyszárazság reklámokat." by Csemike
-
tween
őstag
LG sweet funny
LG fuzzy[ Szerkesztve ]
-
vadzo
csendes tag
Javaslatom: Ropi C
-
törölt tag
LG Frisky