- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Majd összejön az is. Nem tudom te mennyi vagy, de mi már írtuk, hogy nem vagyunk fiatalok. Sok munka és sok spórolás van már mögöttünk. Én anno tiniként egy Commodore-ral kezdtem pedig abban az időben már 486-osok is voltak dögivel, de nem telt rá.... Idővel összejöttek jobb gépek. Amúgy most én sem tudnék jobb gépet venni, mert annyi minden van mióta gyarapodik a család, a lakás házra cserélésétől kezdve, a jövőbeni nagyobb autó vásárlásán át, hogy hosszú-hosszú évekre "bebiztosítottam magam", hogy a jelenlegi gépem marad.
-
imibogyo
veterán
Akkor én mit mondjak a Celeron G1820-ammal?
Amúgy csatlakozom djculture-hoz. Volt i7 3770k-m 7970 CF-el és brutál vízhűtéssel is. De mióta megszületett a fiam és meg van a 3. X is, azóta nem lenne értelme ekkora gépet fenntartanom. Így eladtam és lett belőle egy teljesen passzív "netezős" gép. Amikor meg játszhatnékom van, akkor az ETS és a Skyrim ezen is eldöcög minimumban. A munkámra pedig van benn izom gép a melóhelyen, otthonról pedig csak az SSH-nak és pár apróbb programnak kell elfutnia.
-
djculture
félisten
Lényeg az hogy mindenki lehetőleg olyan hardvert vegyen amit ki is tud használni, volt i7-em teljesen felesleges volt így eladtam mert zeneszerkesztést és játékot ezzel az amd-vel is tökéletesen eltudom végezni. Akkor meg minek a drága proci, vagánykodásból már kinőttem igy 40 körül..
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-12700K BOX LGA1700, 12/20 mag BONTATLAN, 3ÉV
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Ryzen 5 9600X ///Új, csak kipróbált // Számlával és Garanciával!
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest