- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
8th
addikt
válasz
CyberPunk666 #23 üzenetére
Rétegelt lemezből is kijön, a 18mm-es nyír rétegelt lemez 5-6k/m2. Az én asztalom is abból van és a ~120 kilómmal arról vakoltam otthon a plafont két éve. Csak azért arról mert valamelyik kedves polgártársunk úgy érezte, hogy az alu létrámra neki nagyobb szüksége van mint nekem ezért magával vitte az elektromos szerszámaimmal együtt, hogy száradna le a keze.
-
Tikakukac
titán
válasz
CyberPunk666 #25 üzenetére
Na ácsi. Nem arról volt szó, hogy a tömeggyártást oda tudjuk-e verni mindig kisiparral. Nyilván nem, ha így lenne, akkor kőgazdag lenne minden iparos.
De ez a csuda piros asztalka még szerintem nekem is meglenne egy hét alatt bőven kereten belül, és max 2 utcát kéne megtennem a hajlítógép a garázsunk és az asztalosunk között.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mini PC
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Gumi és felni topik
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Formula-1
- További aktív témák...
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest