- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
8th
addikt
válasz
CyberPunk666 #23 üzenetére
Rétegelt lemezből is kijön, a 18mm-es nyír rétegelt lemez 5-6k/m2. Az én asztalom is abból van és a ~120 kilómmal arról vakoltam otthon a plafont két éve. Csak azért arról mert valamelyik kedves polgártársunk úgy érezte, hogy az alu létrámra neki nagyobb szüksége van mint nekem ezért magával vitte az elektromos szerszámaimmal együtt, hogy száradna le a keze.
-
8th
addikt
Annak sem kell kétségbe esnie. Egyeztetsz egy asztalossal aki adott méretre a te egyedi igényed szerint elkészíti neked ezt fából ugyanígy kihúzható tálcával üveglappal stb.... Fából elkészítve szerintem még sokkal mutatósabb is mint ez a műhelyasztalra hajazó izé. És nem egy előre összeállított kész terméket kapsz ami a valóságban olyan amilyen hanem a te egyedi igényeidre szabott asztalt, hajszálpontosan olyat amilyenre szükséged van. Legyen egy ilyen spec. asztal elkészíttetése faanyaggal fóliázással szerelvényekkel füstüveggel munkadíjjal mindennel együtt sacc/kb ~60k. Az sem pénz érte és a nyakamat rá, hogy stabilabb és tartósabb lenne mint ez.
-
8th
addikt
A macskáink lájkolnák. Egész nap ott hédereznének a meleg asztallapon én meg oda se férnék tőlük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Battlefield 6
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Renault, Dacia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Fotó állvány eladó
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest