Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
mondjuk ne melsősorban weblapokra gondolok, mert azoknál azért lehet állítgatni (FF-ban legalábbis biztos, máshol nem próbáltam), hogy melyik kódlaphoz milyen fontot használjon. de péládul a QQ messengernél már a telepítőt sem tudom használni, mert a karakterek fele nem jelenik meg.
egyébként meg ubuntu/mint alatt is megy. illetve itt be tudtam állítani olyan betűtípust, amiben minden van, ami nekem kell (jól le is szólták a másik topikban)
-
törölt tag
igen, biztosan nagyobb erőfeszítés. de legalább egy ilyen lehetne, vagy nem is tudom. meg a másik az, hogy jobb lenne, ha dinamikusan kezelnék az adott fontot, és akár külön is lehetne telepíteni egy-egy területhez tartozó részeit.
elég bosszantó, hogy például win7 alatt vagy a kínai, vagy a magyar karaktereket használó programok néznek ki szarul, mert vagy az egyikhez állítom be a fontokat, vagy a másikhoz. még rosszabb, ha eleve meg sem jelenik helyesen a szöveg, mert bár telepítve van az egész távolkeleti nyelvi támogatás, de nem alapértelmezett az unicode használata bizonyos programokban, és a nem unicode alkalmazásokhoz csak egyetlen kódlapot tudok beállítani rendszerszinten. -
WonderCSabo
félisten
Nem úgy értettem. Azt dönti el a Google, hogy kit ír bele abba a listába. Ettől még működni is fog bmelyik böngészővel.
Így van, nem lehet a japán, kínai, cirill, héber, stb. mind megcsinálni, elég sok idő lenne.
Egyébként bővíteni fogják, "magyar" karakterket tuti belerakják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- E-roller topik
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Crypto Trade
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest