- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Silkó
veterán
Érdekes, gyakorlatilag sosem tapasztaltam ilyet, pedig volt S6 edge-m, S8+-om, S9-em és most S9+-om. Mindig beírja egy-két ember, hogy valamelyik ismerőse folyton önállósodó hajlított kijelzőre panaszkodik, de gyanítom, csak bénáznak ezek a felhasználók, különben csak ezzel a észrevétellel lenne tele a szakmai fórum, plusz senki nem venne ilyen kijelzővel telefont (és most mindegy, hogy Samsung, Huawei, stb.).
Az megint más kérdés, hogy van-e az esztétikai látványosságon kívül más haszna a hajlított kijelzőnek (a Samsung ugye edge paneleket vet be például), de ezt a véletlen érintés pánikot sosem értettem. Nekem az évek alatt kábé ha kétszer fordult elő ilyen, na bumm.
-
zolomon17
senior tag
Használati hátrányát nem tapasztaltam még, nem volt edge típusú kijelzővel szerelt telefonom, viszont elégg biztos vagyok benne, hogy a keret minél jelentősebb vékonyítása egyben a sérülékenységet is rendesen meg fogja dobni: a mostani kávák egy sarkosan leejtett készüléknél az ütközésből érkező erő jó részét szétosztják, elvezetik, míg így elég valószínű, hogy egy kisebb koppanás is instant pókhálósodáshoz vezet majd
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motoros topic
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Milyen monitort vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC