- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Iustitianus #10 üzenetére
Biztos ilyen is előfordul, mondjuk az S7 edge nálam pont kimaradt, így arról nem tudok nyilatkozni, de a nagyobb mértékben hajlított S6 edge nálam ilyen szempontból rendben volt, igaz, ott vágott a keret, de ez más tészta.
-
Mr.Silkó
veterán
Érdekes, gyakorlatilag sosem tapasztaltam ilyet, pedig volt S6 edge-m, S8+-om, S9-em és most S9+-om. Mindig beírja egy-két ember, hogy valamelyik ismerőse folyton önállósodó hajlított kijelzőre panaszkodik, de gyanítom, csak bénáznak ezek a felhasználók, különben csak ezzel a észrevétellel lenne tele a szakmai fórum, plusz senki nem venne ilyen kijelzővel telefont (és most mindegy, hogy Samsung, Huawei, stb.).
Az megint más kérdés, hogy van-e az esztétikai látványosságon kívül más haszna a hajlított kijelzőnek (a Samsung ugye edge paneleket vet be például), de ezt a véletlen érintés pánikot sosem értettem. Nekem az évek alatt kábé ha kétszer fordult elő ilyen, na bumm.
-
Mr.Silkó
veterán
Ez egy jó irány, tetszenek ezeknek a tényleg full kijelzővel várható készülékeknek a tervei.
Kíváncsi leszek, hogy a nemrég kiszivárgott infók szerint az A széria is ultrahangos, képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasót kap-e, vagy első körben a csúcskategória kiváltsága marad ez a fícsör.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest