- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolomon17
senior tag
válasz
7Heads Drago #23 üzenetére
Eddig szerencsém volt, csak az előző telefonomat, az OP5-öt ejtettem el úgy, hogy sérült az üveg, konkrétan két helyen kipattant belőle a Gorilla Glass, bár el nem repedt. A napi használatban zavaró volt, úgyhogy vettem egy másik panelt és kicseréltem otthon, így csak az alkatrészgyártó járt jól, a szerviz nem
Egyébként én is tokban hordom a telefonjaimat, a Samsung Galaxy S2 óta - miután azt egyszer eldobtam a Blahán a mozgólépcsőn
A túllógó peremet én is mindig keresem/figyelem a tok vásárlásnál, de pl. a murvás mutatványnál az sem mentett meg
-
zolomon17
senior tag
Használati hátrányát nem tapasztaltam még, nem volt edge típusú kijelzővel szerelt telefonom, viszont elégg biztos vagyok benne, hogy a keret minél jelentősebb vékonyítása egyben a sérülékenységet is rendesen meg fogja dobni: a mostani kávák egy sarkosan leejtett készüléknél az ütközésből érkező erő jó részét szétosztják, elvezetik, míg így elég valószínű, hogy egy kisebb koppanás is instant pókhálósodáshoz vezet majd
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motoros topic
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Milyen monitort vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest