- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
GALARDO
addikt
Mikor jön a kövi teszt?
-
WhiteSkyline
tag
Üdv!
Valaki próbálkozott már N80-on ? N-gage játékkal?
mert mindenki mást ír és nehéz így dönteniérdemes e szenvedni vele vagy sem
-
WD40
aktív tag
Pandemonium! Az első játékok egyike, amikkel Playstation-ön játszottam
Rohadtul tetszett a zenéje is akkor, még emlékszem nagyjából a pálkyanevekre, emg mindenre, főleg két kódra: HARDBODY és BORNFREE, örök élet és pályaválasztásA vége felé elég nehéz tud lenni, és nem tudott mekártyára menteni, csak kódot adott. Hatalmas játék. A második részét is megszereztem, kb. 2 évvel az 1. után sikerült, hát a 4. pálya után csalódás volt. Az már idiótaság, de végigvittem
-
roliii
tag
kezd haladni a korral a játék a mobil telefonokra , már majd azt vesszük egy idő múlva észre , hogy a mobil telefonon fognak játszani net-en csapatba ... és beszélgetnek egymással pl FPS játékkal
de azért nem lesz jobb mint konzolokon , csak már majd lehet úgy is vele játszani
-
Ez a második játék teljesen fl0w koppintásnak néz ki. fl0w pc-re
Pandemonium-ot próbáltam (volna) UIQ-n, de valamiért nem indult. Tudom miért, de nem az én hibám...
-
Sly Bp.
addikt
válasz
Quasi_modo #21 üzenetére
Köszi! Találtam teljes játékokat és azokat feltettem
Jobb mint az N-gage
-
Sly Bp.
addikt
válasz
Mobilmánia #19 üzenetére
Aha! És az N95 8GB-ból hogy vegyem ki a memóriát?
-
Mobilmánia
csendes tag
másold átt a karira és vedd ki a mobolbol akkor hard resetelj.
-
Sly Bp.
addikt
válasz
Quasi_modo #15 üzenetére
Kék ikonom van! A játékok is le vannak töltve azt megnéztem valahol! Belemegyek az N-gage-be odalépek a játékokhoz klikk az egyikre és semmi visszadob
nem indítja el!
-
Sly Bp.
addikt
Az lenne a kérdésem hogy nekem van egy N95 8GB-om vannak az N-Gage ikon alatt játékok de nem indulnak el mi lehet az oka? Nincsenek letöltve? Net kell hozzá? Vagy nem tudom
Előre is köszi! -
danaudio
aktív tag
válasz
Quasi_modo #10 üzenetére
ment pü
-
HyP3b0y
senior tag
Első 2 játék tökre ugyanaz mint iPhone-n(csodálkoztam, hogy mért nem oldalasan van a képernyő
). A crash nem rossz, de mindíg megunom
A spore meg olyan szinten egyhangú trágya
Mind1, próbálkozni azért lehet vele
-
danaudio
aktív tag
válasz
Quasi_modo #8 üzenetére
utánanéztem nem is fél éves hanem 2 éves játék... mobilesmania.com-on pl fentvan, csak regelsz majd search...
-
danaudio
aktív tag
válasz
vsgaborr11 #4 üzenetére
a pandemonium is megvan sys fájlként fél éve...és az nem szaggat, próbáljátok ki azt. amúgy ugyan az a játék.
-
Quasi_modo
nagyúr
A Pandemonium régi kedvencem. Ezt is be fogom gyüjteni.
-
Z-o-t-y
tag
válasz
,,no name" #1 üzenetére
a crash nekem is sima sys fájlként van meg, sztem deetó ua mint a n-gage-es, nem rossz, élvezetes, de a kategória megalkotójához, a mario karthoz, nem ér fel egyik crash sem egyik konzolon sem
azzal rengeteget nyomtunk még n64-el. és nem rég játszottam vele wii-vel, de az sem volt az igazi
-
vsgaborr11
tag
Nálam a Pandemonium megmagyarázhatatlan okokból szaggat,mint egy 1020p-s HD film :S(N95 8GB)
-
plus44
veterán
A Crash az a típusú játék, amivel én bárhol és bármikor órákig tudok játszani, egyszerűen megunhatatlan. A Spore-ról meg csak annyit, hogy én játszottam vele, aztán úgy kb. 5 perc után csomókban téptem a hajamait mikor nem tudtam egyszerre mozogni meg enni, meg midnen egyéb, úgyhogy ahogy jött, úgy ment is.
-
brumesz
aktív tag
a crash tényleg jó, bár iPhone-on próbáltam
de ott jóvolt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest