Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- One UI a Samsung hűtőn is, hétéves frissítési ígérettel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Új olcsó Redmi telefonnal bővült a Xiaomi magyar kínálata
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
válasz
johnny_gold #40 üzenetére
A Microsoft semmitmondó szoftver szabadalmokra hivatkozva perel, olyanokra hogy például meg lehet nézni egy letöltés aktuális állapotát, mert ezt levédték...
Kit perelt be a MS? Én nem láttam egy pert sem, viszont szinte minden érintett fizeti a licencdíjat.A Google pedig egyáltalán nem azért vett szabadalmakat, mert bármit megsértettek volna, vagy bármi komolyabb gondjuk lenne, csupán azért, hogy az ilyen szabadalom trolloktól meg tudják védeni a platformot.
És mégis mikor szándékoznak védeni? Mert semmi ilyen nem történt, viszont egyre többen állnak be a fizetők táborába - pert továbbra sem olvastam.Az az jó, ha utána olvastál, mert tájékozott vagy, és nem írsz légből kapott hülyeségeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest