- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
syC
addikt
UP
-
syC
addikt
Up!
-
syC
addikt
Uppppsz
-
syC
addikt
UP!
-
syC
addikt
Frissítve!
-
syC
addikt
Üdv! Természetesen van vele tervem. 2 variáció van a fejemben. Az egyik, a favágós módszerrel az eredeti házhoz hasonló lyukak fúrása a radi fölé. Ez ugye eléggé kétesélyes, mert elég egy lyukat félrefúrni. A másik ariáció pedig az hogy szerzek valamilyen perforált lemezt, amit bevágok a ház tetejére és epoxyval odaragasztom, gittel eltüntem a nyomokat. A célom mindkettőnél a csavarmentes rögzítés.
-
syC
addikt
Frissítve!
-
syC
addikt
Új képek a guglis galéráiban. Hamarosan frissítem az írást is.
-
Weareus
addikt
Jó kis elvetemült projekt. Várjuk a folytatást.
-
syC
addikt
Sziasztok. Töltök fel még képeket hamarosan, remélem tudok elég időt szakítani a projektre, hogy ne húzódjon el nagyon. Sajnos szabadidőből van most a legkevesebb
Én nem tudok atx lapot betenni a házba, mert akkor nem maradna hely a víznek. Pedig sokkal egyszerűbb lenne hw-t is szerválni bele. Most úgy fest amúgy hogy 2011v3 konfig lesz bele.
-
pet007
aktív tag
En is kivancsian varom a folytatast, addig tiedrol par kepet esetleg nem osztanal meg? (Ha megvan meg.) Bennem is sokszor megfordult mar, hogy mivel mar nem jatszom a gepen, at kellene valtani mac-re, de meg varat magara egy darabig..
Addig orommel olvasom az osszes ilyen temaju cikket!
-
taaz
tag
Kíváncsian várom a tovabbi képeket.
Én is megcsináltam g5 módot, de próbáltam nagyjából szerkezet eredeti állapotát megtartani. Több kevesebb sikerrel, mert matx-ről atxre kellett váltanom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen autót vegyek?
- Óvodások homokozója
- Linux kezdőknek
- VR topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest