- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Persze, ha az ember nem OC megszállott, akkor bőven elég a levegő is, sőt. Félreértés ne essék, messze nem tökéletes megoldások az egybevizek. A szimplaradisok pl szerintem teljesen a parasztvakítás kategóriába tartoznak, már elnézést. Kb egy éven keresztül nem volt desktop gépem, ezért most megint ki akartam élni a tuning őrületemet, sajnos ehhez a levegő kevés volt, viszont értelmes vízre most nem futotta. Így lett a kompromisszumok mostohagyermeke nálam a H100-as.
(#21) proci985: Esetemben két variáció van: - feszemeléses tuning, egészen magas értékekkel (itt ugye nem érdekel a zaj, viszont nekem itt már a levegő kevés, azonban a H100-as még pont elég)
- Moderáltabb tuning feszemeléssel, itt viszont a H100-as halkan is teszi a dolgát.Szóval egyáltalán nem azt mondtam, hogy mindenkinek egybevizet, csak azt, hogy vannak olyan igények, amikor megfelelő választás lehet.
-
Nekem szerencsém volt, kifogtam egy hangtalan pumpás H100-ast.
Azért az utolsó grafikonon itt is látszik, hogy igazán nagymértékű feszemelésnél kijön a "gagyivíz" előnye is a léghez képest (csupán 7 fokot ver rá a D-14-esre, úgy hogy még a H100-as esetében 2 fokkal magasabb volt a hűtőközegként funkcionáló levegő hőmérséklete), szóval azért annyira nem hulladék
. Én is ezt tapasztaltam a Vishera gyepálása mellett. Mondjuk ez a szimplaradis darabokról már nem mondható el....
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RTX 3060 TI játék csúnyaságok (Stalker 2, Manor Lords)
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Árat emel a Spotify
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Gombászkönyvek egyben
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest