- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
cairojack
aktív tag
Amennyire én tudom csak az RT passzív, de az nekem soha, soha, de soha, semmilyen körülmények között, még ingyen sem kéne. Borzalmasan meggyűlöltem.
A Surface Pro, teljes értékű Windows-al, és Core procival - tudtommal - ugyan úgy ventilátoros, mint az elődje. De javítsatok ki ha tévednék, vagy lemaradtam volna valamiről.
(A Bay T-s tabik viszont passzívak lesznek, és a teljesítményük is igencsak bíztató. Bechmarkok alapján 3-4-szer annyit tudnak, mint a 2-vel ezelőtti laptopom, azon meg én mindent csináltam, még játszottam is, olyan játékokkal is, hogy NFS Carbon, Halo, UT2003, Farcray, COD4. Szóval ha ennek tényleg tudják a 4-szeresét, akkor jó lesz a Bay Trail... Persze azért meg kell várni a Real Life teszteket, bechmarkoknak én már nem hiszek...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hagyományos és extrém roller, kickbike, Boardy topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad Gaming L340-17IRH i7-9750H I 16GB I 256SSD I GTX1650 I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest