- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
cairojack
aktív tag
Amennyire én tudom csak az RT passzív, de az nekem soha, soha, de soha, semmilyen körülmények között, még ingyen sem kéne. Borzalmasan meggyűlöltem.
A Surface Pro, teljes értékű Windows-al, és Core procival - tudtommal - ugyan úgy ventilátoros, mint az elődje. De javítsatok ki ha tévednék, vagy lemaradtam volna valamiről.
(A Bay T-s tabik viszont passzívak lesznek, és a teljesítményük is igencsak bíztató. Bechmarkok alapján 3-4-szer annyit tudnak, mint a 2-vel ezelőtti laptopom, azon meg én mindent csináltam, még játszottam is, olyan játékokkal is, hogy NFS Carbon, Halo, UT2003, Farcray, COD4. Szóval ha ennek tényleg tudják a 4-szeresét, akkor jó lesz a Bay Trail... Persze azért meg kell várni a Real Life teszteket, bechmarkoknak én már nem hiszek...)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nők, nőügyek (18+)
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Parkside szerszám kibeszélő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Túra és kirándulás topic
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- iPad Air 4 64GB wifi+celular kiváló akku
- iPad Pro 11 3rd gen 128 Gb Wifi + Cellular Space Gray
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (241)
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest