- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
kbenceee
csendes tag
válasz
juliabrilke #19 üzenetére
Jah. Ezek után, ha elcseszem a bevallásomat, én is azt fogom mondani, hogy csúnya gonosz hackerek támadtak meg, és emiatt nem tudtam időben megcsinálni. Következő mese mi lesz? Raving Rabbits-ből előjöttek a nyuszik és szétrágták a vezetéket?
Komolyan mondom, ennél még a Neptun is jobb.
Jó dolog lenne az e-ügyintézés, nyugaton már bevált, de amíg nálunk ilyen az infrastruktúra, addig csak a baj lesz vele. Évek múlva lesz csak elfogadható nálunk az e-ügyintézés.
-
domi007
őstag
válasz
juliabrilke #7 üzenetére
Borzalmas, és még felháborodnak, ha mondjuk 1000 ügyfél adata kiszivárog mondjuk a T-mobiletól.
Csak ennek az üzemzavarnak az idején szerintem több tízezer embert lehetett volna tönkretenni, személyiségüket pedig eladni.Az meg abszolút tipikus, hogy az üzemeltető AZ ÚJSÁGÍRÓTÓL tudja meg, hogy gáz van a rendszerrel!!
DOMy
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest