Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
válasz
st3v3np3t3r #149 üzenetére
Ezt te sem gondolod komolyan. Inkább pontosítsunk: a Samsung szar alaplapot tervezett a Snapdragonos Note 4-hez, mint a saját SoC-jéhez.
Azt gondolom nem kell különösebben magyarázni, hogy a legtöbb telefonban, főleg a csúcs szegmensben a Qualcomm az egyeduralkodó és nincs semmiféle meghibásodás velük, sőt még a jóval olcsóbb kategóriában sem.
Nem azért lett az Exynos. Nyilván olcsóbb legyártani saját maguknak és függetlenek tudnak maradni a QC-tól. Meg bármi baki becsúszik esetleg, akkor is ott a saját chip. Elég csak az S810 melegedési hibájára gondolni.
Az is fő szempont, hogy az USA így nem tud belekötni, hogy esetleg az Exynos chip tartalmaz bármi kémkedésre alkalmas eszközt, így biztonsági kockázatokat okozva. (Lásd Huawei fiaskó.)
A témához: Én a helyükben egyszerűen kiszedném ezt az opciót. Amúgy is egy béna megoldás a 2D, bármilyen jó is esetleg a szoftver hozzá.
-
joey04
titán
válasz
st3v3np3t3r #189 üzenetére
nem, az exynos vs snapdargon kifakadásra gondoltam.
-
joey04
titán
válasz
st3v3np3t3r #147 üzenetére
úristen ez most komoly kifakadás? ennyire nem ismered a modelleket?
-
DithenS
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #143 üzenetére
A kép egy fotóstudióban készült, ha annak nem jó a minõsége, akkor semminek. Na arra nekem nem old fel, de az S10 akár egy másik fejre is felold, ha vannak hasonló stílusjegyek...
-
.Szaki.
addikt
válasz
st3v3np3t3r #147 üzenetére
Benne van a cikkben, hogy az USA miért kap Snapis telefonokat. De ez egyébként régóta így megy, az S9 család sem Exynos-szal ment Amerikába. Számomra ebben a történetben csak az a kérdés, hogy ha azzal minden évben jobb a telefon, akkor minek erőltetik a sajátjukat ebben a szegmensben. De egyébként szívesen megnéznék egy komperálást, gyanítom szemmel látható különbség nem lenne, szóval ezen felesleges kiakadni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest