- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Instagram közösségi fényképezés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR007RM
addikt
Az ember mohó, mindig több kell, több bevétel meg kötelező statisztika növelés az ilyen cégeknél. Csak az anyagiakról szól, itt nincsen olyan hogy szociális érzelmi tudat stb....akinek van rávaló az megtudja venni, akinek nincs az kimarad.
Persze értem, hogy mint mondasz, bisztonság meg hasonlók fontos, habár a készítő mindig lépéselőnyben van, mert az láthat mindent ha akar. És a biztonság kinek mit mond. Megmentenek saját magamtól.
A gondom ezzel, hogy egy olyan irány felé haladhatunk, ahol bizonyos érdekcsoportok kontrolálatlanul fenyegetés, versenyhelyzet nélkül diktálhatnak a kedvük szerint bármit, ahol csak a pénz számít az nekem nem jó.
Az egyensúlyhoz az illegális vonalak is hozzátartoznak szerintem. Mindenki a saját szemszögéből.
-
-
scyllarus
veterán
Ez volt a másik tippem: annyira kocka, hogy képes a funkcionális szépséget értékelni. Úgy teljesen rendben van.
Többször próbáltam megbarátkozni vele, boltokban nyomogattam, Launcher 7-et felraktam, de nekem továbbra is bűn ronda. Viszont gyors és jó használni, ez vitathatatlan. A szépség meg szubjektív dolog. -
tildy
nagyúr
En total elkepzelhetonek tartom, amit irsz.
Az iphone alatt levo hardver iszonyat jo, de a felulettol herotot kaptam, uiban tenyleg nagyon szepek a wp7-ek, es az androidnak meg ott van a testreszabhatosaga.Ha a harmat osszegyurnak, vevo lennek ra
Mondjuk egyelore jo lenne htc-s kulso, android rajta, de az iphone kamerajaval es mikrofonjaval.Vagy iphone androiddal. LEhet kovezni
-
Tomy Yayo
senior tag
Szerintem is jól látja a dolgokat (ebben az esetben legalábbis). Legszívesebben én is olyan telefont vennék, ami a egy iPhone külső tulajdonságaival (beleértve a kijelző minőségét), android szintű hardverrel és nyíltsággal, valamint WP7(8) felülettel van felvértezve. Brutális lenne
-
törölt tag
hát, lehet, hogy így gondolta, akkor ebben az esetben a sajtó jól felfújta a dolgot, mert a hírekből nem így jött át.
Dottore: nekem igazából akkor tetszene, ha mondjuk lehetne kisebb csempéket is kiteni, például wifi/flight mode/stb kapcsolónak. alapnak nem rossz, de nekem hiányona a droid funkcionalitása...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Konteó topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest