- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Namelesske #49 üzenetére
a Pré iszonyat nagyot szólt, amikor bemutatták, legalábbis nekem padlón volt az állam tőle, aztán az első koppanás az ára volt, a második, hogy nem lehetett beszerezni (eleinte csak cdma verzió), a harmadik pedig a hardver minősége
és aztán ezeket szinte pontosan ugyanígy megcsinálták a második és harmadik kiadásnál is... egy haverom iszonyatosan akart magának Prét, vett is egyet a kettesből amikor Kanadában járt, aztán elromlott a billentyűzet, visszapostázni nem tudta mert a vámon fennakadt volna, ezért helyben akarta javíttatni, valami bődületes összeget kértek érte, aztán feltette hibásan (alkatrésznek) ebay-re, nem vették meg. utána vett egy európai változatot másfélszer annyiért, annak is tönkrement a billentyűzete, akkor házilag kicserélte, és utána eladta az egészet, több száz eurót bukott rajta. vett inkább egy Xperia Mini Pro-t...
nekem amúgy a Pixi jobban bejön, az a kialakítás még mindig mindent visz nálam, ha kiadnák korszerű hardverrel (valami S4 vagy 32nm-es Exynos/Omap soc társaságában), akkor ugranék rá. a rendszer is nagyon bejön, szép gyors, intuitív. nagyon nagyon sajnálom, hogy így lejáratták -
törölt tag
egyébként menéztem a launcher7-et például, de valahogy annyira borzasztó, nem illik a rendszerhez. ha már droid, akkor legyen alul egy dock, app drawer-rel meg gyorsindítóval, a fontosabb cuccok kint a home-on néhány widgettel, aztán jól van, a többi meg a programokon múlik úgyis.
-
törölt tag
hát, lehet, hogy így gondolta, akkor ebben az esetben a sajtó jól felfújta a dolgot, mert a hírekből nem így jött át.
Dottore: nekem igazából akkor tetszene, ha mondjuk lehetne kisebb csempéket is kiteni, például wifi/flight mode/stb kapcsolónak. alapnak nem rossz, de nekem hiányona a droid funkcionalitása...
-
törölt tag
hmm, össze-vissza beszél szegény. múltkor még az androidos telefonját imádta. lehet, hogy szóltak neki, hogy nem kéne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA® driverek topikja
- Villanyszerelés
- Reklámblokkolók topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- FortiNet FG-80C
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest