Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• King Unique

titán

válasz Apollyon #196 üzenetére

Biztos sokakat, foglalkoztatja is őket rendesen és feltétlenül más alternatívát akarnak keresni, mert a jelenlegi biztos nem jó semmire...csakis.
    Pusztán azt példáztam, hogy vsz nem menne, ha már eddig se ment. De persze nyilván totál hülyének kell nézni mindenkit, aki nem ezt az elvet vallja és nem az említett megoldást akarja használni. Hisz nem tudják ők, hogy mi való nekik, szerencsére mindig akadnak okosabbak, akik ezt elmagyarázzak és megmondják mi lenne jó a népnek. Mint amikor a kis ellenzéki pártok bírálják az aktuális kormányt, hirdetik, hogy ők sokkal jobban csinálnák ám. Aztán, amikor eljön a választások ideje, akkor érdekes módon mégsem rájuk szavaznak az emberek. Márpedig pont az a lényeg, hogy ők végül kire adják le a voksukat.

Látom mindig szereted felhozni az én home esetemet. :) Ahhoz csak annyit fűznék hozzá, hogy az érdeklődést, ne keverd a kényszerrel! Ha annyira totál ócska lenne, a másik meg mindenben jobb, akkor már lehet, hogy váltottam volna. De nem véletlenül van dual-boot. Mert azon nem igazán tudom túltenni magam, hogy nem tudok normálisan gépelni a kurzor ugrálása miatt, laptop fényerő és egyéb beállításokkal kell gúglit túrva szórakoznom, nem tudok használni bizonyos programokat + akár azok adta funkciókat, nem tudok sok hardveremen firmware-t sem frissíteni, vagy éppen bizonyos dolgok nem úgy működnek rajtuk, mint szeretném stb. De persze nyilván az a hülye, aki ezeken problémázik és nem akarja szívatni magát. Lehet megszabadulok egynéhány hátránytól, ha ignorálom a Windowst, csak az a bibi, hogy a másikon, a sok nagy pro mellé, kapok egy szép nagy adagot kontrából is. Erre mondják talán, hogy "Csöböről vödörbe"...

Új hozzászólás Aktív témák