- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
j-cool
tag
Főnökömnek Samsung SGS2 van nekem iPhone4, szerintem nincs különbség a két telefon sebessége között. Az oda vissza veri nagyon erős kifejezés, hiszen a böngésző sebessége szinte azonos, valamint az i4 esetén teljesen ismeretlen fogalom a laggolás. Kérlek legközelebb próbálj ki egy iPhone4-est mielőtt ilyeneket írsz.
Egyébként egyetértek az előttem szólókkal, a Nokia végre mutathatna valamit, mert mostanság csak az MS-től igazolt úriember szavaitól hangos a média, nem pedig a fejlesztésektől.
Viszont egy kicsi párhuzam van Elop és Steve Jobs között. Mert amikor Jobs visszatért az Applehöz a 90-es évek közepén azzal kezdte, hogy a sikertelen projekteket lefújta, csak néhány termékvonalat tartott meg, és arra koncentrált. Elop is ugyanezt csinálja: Maemo, MeeGoo, Symbian-t leépíti, S40 és főleg a jól sikerült Touch&Type marad, a felső kategóriába pedig behozza a WP7-et. Véleményem szerint viszont a Symbian maradhatott volna, kis hardverigényű rendszer amire lehetett volna olyan okostelefont építeni ami nemcsak 1 napig bírja akkuval.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest