Új hozzászólás Aktív témák
-
már lefutottam a szükséges köröket - az iphone témában is próbáltak segíteni -, de sajnos nem minden oldalon működik a flash, és ott pont nem, ahol nekem nagyon kellene...
a másik az, hogy android alatt sem túl sokat gányolok - max annyi, hogy nulláról felteszem a friss "gyári" firmware verziókat, de nem kies, hanem szervizes szoftver használatával -, így vélhetően i4 alatt sem szeretném erőltetni a jb buherálás adta lehetőségeket, mert nem nagyon lenne rá szükségem!
bő 14 éve mobilozok, sem "márka", sem pedig oprendszeres függőségem nincs, több gyártó és platform megfordult már nálam, szóval az android sem fan szinten van jelen nálam, nincs kizárva a későbbiekben más gyártó/oprendszer!
adott esetben sem az sgs2 vagy az android mellett akarok küzdeni, csak azért írtam, hogy ne egy darab kipróbálása után szülessen ítélet, mert a fene tudja, hogy azon milyen rendszer van, esetlegesen mennyire összegányolva...stb! -
volt már a kezemben elég sok i4, és kettő annyira akadozott, hogy amennyiben csak azokat venném viszonyítási alapnak - ha csak azokat láttam volna élőben, többet nem -, úgy hamis kép lebegne előttem adott típusról/rendszerről! szóval lehet, hogy neked is több sgs2 telefont kellene kipróbálnod... persze nem óriási a különbség, de nem isten annyira az i4, hogy azon ismeretlen fogalom lenne az akadozás - olyat még nem gyártottak, amit nem lehet beakasztani!
ja, böngészés közben a flash állományokat is olyan gyorsan betöltötte az i4, mint az sgs2?GALARDO; fogadni mernék, hogy az ismerőseim között találok olyat, akinek i4 van, akadozik neki, és a tiédet is gyorsan lerendezné!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Forrmell.enn
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- BestBuy topik
- Építő/felújító topik
- Dune: Awakening
- További aktív témák...
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest