- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
feco72
Modder
A szombati Cosplayer Expón látható lesz majd néhány az itt bemutatott dolgok közül. Millenáris park.
-
feco72
Modder
-
feco72
Modder
Egy kis beharangozó a következőhöz.Nemsokára leírás is lesz
-
Sanzaa
senior tag
A lényeget pont kifelejtettem, mert már éjjel írtam.
Szóval én egy hordozható stampunk magyar kiosztású billentyűzetes tokra gondoltam micro USB csatival, amiben tudom hurcibálni a tabletem. Ha ebayen beírod , hogy 9.7" keyboard case, ott lesznek az ilyesmi tokok.Valami látványtervet össze tudsz dobni és egy árajánlatot?
A tokhoz:
Arra gondoltam, hogy mivel a tok rész legyártása a legnehezebb, ezért lehetne egy tablet méretű régi kötésű könyvbe bele tenni mindent úgy, hogy kívűlről könyvnek nézzen ki. Tehát csak a papírlapok közepét kéne kivágni... -
Sanzaa
senior tag
Van egy új ConCorde 9.7 IPS tabletem, amin végre némi kutakodás után tudom használni egy magyar kiosztású USB-s PC billentyűzettel az ékezetes karaktereket is.
Akartam egy ebayes billentyűzetes bőrtokot rendelni, de azokon ugyebár csak angol kiosztás van.
Azt kérdezném, hogy szerinted össze tudsz-e dobni egy magyar kiosztású, 5 pines micro USB csatlakozós steampunk billentyűzetet? Állandó használatra lenne... -
feco72
Modder
Elkészült az új, a leírás is 90%-ban nemsokára küldöm.
-
feco72
Modder
Mindenféleképp ez a végső célom, úgy is több mint fél éve munka nélkül vagyok, időm van, szeretem ezt csinálni (mondjuk néha tépem a hajam).Megbeszélés kérdése, gondolkozom a fóliázáson is mint egyszerübb-olcsóbb megoldásom, mert az ilyenek mint ez azért munka- és időigényesek.Amit nem biztos, hogy tudnék árban is érvényesíteni.Privátban bárkinek rendelkezésre állok ez ügyben.
-
Sanzaa
senior tag
Klassz. Megrendelésre nem csinálsz? :-)
-
blackydan
senior tag
Ütős, szép munka
-
kiskaktusz
addikt
Szép lett s elég kreatív a cucc! Biztos sokmelód lehetett vele
-
hocico
tag
nagyon príma
egy hasonló billentyűzetre vevő vagyok -
xKacsax
aktív tag
Egész jól sikerült kis moddolás lett. Várom a következő cikkedet
-
feco72
Modder
válasz
Tibor_560sec #27 üzenetére
Bizonyos "isabella" nevű font amivel nyomtattam őket.Nem tudom Win alatt hogy érhető el mert én Linux alól dolgozom.
-
Tibor_560sec
aktív tag
Azokat a míves betűket/számjegyeket te készítetted vagy esetleg lehet kapni valahol ?
Nagyon eredeti hatással bír ... -
hitvanyalak
senior tag
Uhh! Gratulálok!
-
domi007
őstag
ajánlott hozzá, hogy használni is tud
szép lett szerintem amúgy
-
Ace owner
addikt
Piszkos Pénz bejátszik
D
-
Bari
Modder
Grat a billhez
, első moddingos munkának jó lett
, nekem ugyan ez a stílus annyira nem jön be, de tudom, hogy sok munka volt vele. A jelenlegin lévő hibák meg a következő darabon ki tudod majd küszöbölni, az ember mindig tanul a saját hibájából.
Kíváncsian várom a további ténykedésed.
Hajrá, moddingra fel -
feco72
Modder
válasz
macilaci78 #20 üzenetére
Lustaság és sietség miatt nem feszített.Mindenféle kiálló műanyagok a lapon,amit nem reszelgettem le illetve korrektül el is mértem a bőrt mind szélességére mind az egyik sor billentyűnél is.
-
Apika
addikt
Gratulálok a munkádhoz, nekem nagyon tetszik!
-
Tetszik!
Bár én a bőrt egy kicsit ráfeszítettem volna, hogy szép legyen, vagy ez direkt?
-
Nagyon zsíros, grat!
-
feco72
Modder
Egy üzenetben próbálok meg mindenkinek válaszolni így egyszerübb.
Kb. 1 hét volt, napi 2-3 óra (néha több) ebből a legtöbb az ötletelés volt.
A gravírfólia jó ötlet, ki is fogom próbálni.
Elvileg használható csak nem dugtam vissza a kábelt, mert az nem lett átalakítva.Ráadásul még régi 5 pólusú tuchel mivel a billentyűzet AT/286 kompatibilis egyszerűen nincs olyan gépem amibe bedughatnám.
A kiálló részek (rugó,fogaskerék) egy erősebb mozdulattal eltávolíthatók, sima pillanatragasztó fogja csak őket, ha napi használatra fogok készíteni,akkor süllyesztem vagy levágom a kiálló részeket, hogy ne akadályozzon. -
wody21
tag
Ez aztán modding a javából! Gratulálok, csak így tovább!
-
XtremLor
őstag
Jol nez ki, varom mar a monitort is, ha meg a teljes konfig hasonlo atalakitasokon fog atmenni eszmeletlen lesz
-
harlyngton
tag
Először nem vágtam mit lehet egy billentyűzeten moddingolni, de kiváló darab, a gombokat én is alkalmazni fogom
-
Qkackca
őstag
A kiskésit vagányul néz ki, gratula
Bár olyan bigyókat a nyilak mellé lehet nem tennék, ha tudnék ilyet csinálni -
aram01
nagyúr
tetszik,a gép többi részét is át kéne így alakítani
-
Tim82
félisten
És használható maradt, mint billentyűzet? Nem látok semmilyen csatlakozót, kábelt az átalakítás után, hogyan kötöd gépre?
Amúgy marha jól néz ki.
ViZion: az Elder Scrolls-nak mi köze van a steampunk-hoz?
-
jopofa darab. Ezt biztos nem pufoli a felhasznalo, mert konnyen beleall a kezebe egy fogaskerek tengely.
-
Matthu
aktív tag
Szép lett,gratula hozzá! Egy-két részlet elnagyolt, de mivel írtad, hogy ez egy teszt darab, nem is számít. Egy vezeték nélküli billentyűzetet lenne jó átalakítani. Mennyi ideig tartott a munka?
-
ViZion
félisten
Szia!
Jó sok macera lehetett veleNekem nagy kedvencem a steampunk, biztos a túlzásba vitt Elder Scrolls okozta
Hááát, egy javaslatom lenne: a ronda feliratok helyett lehet csináltatni olcsón öntapadós gravírfóliát, ami van bronzos és arany színben is. Leheletvékony, jól ragad, és a felülete fém - kivéve a gravírozott jeleket, amik feketék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest