Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HW Junkie

tag

válasz Bahama #96 üzenetére

Ez csak egy vélemény. Hatalmas tudást az egyetemen mérik meg a könyvtárakban (a teljesség igénye nélkül). Köszönöm a célzást a rossz központozásra viszont. Teljesen releváns volt.

A "realisztikusabb" az nem 1:1 méretarányt jelent. Ha ismered a RUSE-t a Medieval War-t a World of Conflict-et akkor tudod miről beszélek. Szintén ezekben a fejlettebb RTS-ekben nem csak a méretek hanem az egész terep / tér ábrázolás is realisztikusabb, tehát nem egymásra halmozott építőkocka elem szerű, így az egységek meg tudják őket illetve egymást kerülni.

A multiplayer funkció az a játék egyik értéke. Nem mindenki szereti. Továbbá én a multiplayer részről le is írtam, hogy bár számomra sajnálatos de ott még talán érthető és elfogadható a kasztrálás a kampány módhoz képest a sport jelleg miatt, de a singleplayer skirmish-ben abszolút semmi sem indokolta. Ha csak az nem, hogy a Blizzard tudta, hogy a multiplayer játékosok lesznek a legnagyobb vevőbázis tehát a singleplayer játékosok igényeit egyszerűen elhanyagolták.

Mit vártam? Többet. Egyébként a béta tesztben részt vettem, olvastam is róla eleget a Blizzard fórumokon. Tudtam mit veszek meg csak jó fiú vagyok és nem akartam warezolni viszont a story miatt végig akartam játszani még is csak Starcraft. Ha úgy ér.
    És igen csalódott vagyok hogy Starcraft 2 címen csak ezt kapja az ember annyi várakozás után.

Új hozzászólás Aktív témák