Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bahama
aktív tag
válasz
HW Junkie
üzenetére
Azzal a lendülettel amivel ezt a hatalmas tudást megosztottad, pár vesszőt is rakhattál volna.
"egységek egyszerűen beleakadnak egymásba, hogy egy kisebb pályán alig fér el valami"
Ennyi erővel akár az épületeken is átmehetnének, és micrózni is felesleges.
Te milyen pályákon játszottál, hogy nem férsz el? Vagy mi mindent szeretnél építeni?
1on1 mapokon is van kb 6 exp lehetőség."realisztikusabb méretarányú és külsejű RTS-ek"
Biztos sokkal jobb lenne a játékélmény, ha a minden méretarányos lenne. Mire kizoomolsz a harvesteredtől az épületeken át mondjuk egy carrierig. Vagy egy egész képernyőt betakaró battlecruiser."A játék értéke így a negyedére degradálódott"
A játék értéke a multiplayer funkció. Ami lehetővé teszi, a versenyszerű játékot. És ez nem 1-2 évre szól."Nagy csalódás az egész ráadásul én marha még meg is vettem."
Nem tudom te mit vártál tőle. Talán utánanéz az ember annak, amit meg szeretne vásárolni."alig több az egész mint kő papír olló 3D"
szerintem is..
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Milyen notebookot vegyek?
- Sci-fi
- Mesterséges intelligencia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB Új akku 12hó jótállás!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest