Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Arrol mar nem is beszelve, amit itt olvastam; "olj es gyujtogess!"...
Arra ott a Diablo, ami ha nem is olyan szep es nincs is ilyen forradalmi engine-je, de legalabb nem 8 ora jatekelmenyt kinal, hanem ~30-at.Ha SW, akkor inkabb vissza a regi boxhoz es KOTOR. /Azota nem is jott ki olyan SW, amit erdemesnek talaltam volna, hogy levegyem a polcrol es penzt adjak ki erte.../.
-
tiv83us
veterán
En kiba nagy SW fan vagyok, de a demo utan rogton a gondolatat is elhesegettem, hogy megvasaroljam.
Az az igazsag, hogy eleg szkeptikus vagyok, hogy a demohoz kepest akkorat javult volna a teljes verzio, hogy erdemes legyen ra kiadnom $60-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- PS VR V2 + 2 db PlayStation Move motion controller + PS VR Aim controller + ajándék dockoló
Üzleti előfizetők hirdetései
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest