Hirdetés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Én a Fleet Operations moddal játszottam sokat, nagyon igényes lett, tiszta Star Trek háború feeling

-
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Plazmacucci
üzenetére
az tps, ő stratégiákról beszélt

Akkor meg már ott van a két elite force fps, etalonok
-
-
Spectrum
aktív tag
Így ránézésre tetézi a negatív csúcsot, amit az új Star
WarsTrek film állított be. -
Xaels
félisten
Honosított verziót nem lehet belőle kapni véletlenül? Bár számomra egyértelműek az események enélkül is a filmben, szerintem elég sok minden kiderül.
(#41) Lenry: azért elég sok alapot követnek, illetve követtet. Ilyen a Kobayashi Maru, a Kirk és Spock közötti viszonyt meg kell erősíteni és össze hozzák a klasszikus legénységet is amikor Scotty-t is az Enterprise-ra sugározzák. A karakterek jelleme is nagy vonalakban megmaradt, a színészek szerintem remekül megoldották a feladatukat.
-
-
-
Lenry
félisten
válasz
Wolverine
üzenetére
A Star Trekben rég meg volt alapozva a párhuzamos univerzumok elmélete
tudom. ettől még nem kötelező használni.
Abrams egyszerűen egy olyan párhuzamos univerzumba lépett át
adott egy jövőben játszódó univerzum, amiben a lehetőségek tárháza úgy nagyjából végtelen, olyan csilló dolláros űrlövöldözést hozhatott volna ki a Borgtól kezdve a Domínium-háborúkig bármiből, amire ugyanúgy tódult volna a nép, de tiszteletben tartja a meglévő univerzumot is.
erre Abrams meglépi a létező legfantáziátlanabb lépést: legyen prequel (mert Kirk kapitány neve a legismertebb a Star Trekből, tehát marketing szempontból ő a legeladhatóbb), de abból is az agyeldobhatós verzió, alter-prequel, hogy a licencelt neveken kívül tutira semmiben ne kelljen követni a lefektetett alapokat.ez nekem fáj, de a jelek szerint ezzel egyedül vagyok.
(#40) Plazmacucci pedig a Tricorder a helyes.
-
-
hunbi
tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Hát nem tudom. Az eleje jól indult csak aztán csim bum kilőtték a flottát, kilőtték a vulkánt, megmenekült a föld. Ok hol van a többi. Komolyan, először láttam, megkérdeztem a többiektől: ennyi volt?
Nem vagyok egy nagy ST fan, azt sem tudom mit láttam és mit nem, mégis valami hiányérzetem volt, mintha valami kimaradt volna.Most így nem vagyok benne biztos, de szerintem az avatar c filmben több gondolatébresztő elem volt, a csillivilli máz alatt. Nem volt sem rosszabb se sikertelenebb szerintem.
Ha valamihez hasonlítanám a filmet az a Starship Troopers. Ott is kb ugyan ez az érzésem volt: "izé, érdekes, ennyi volt?" (Nyilván itt azért nem annyira sarkított a helyzet.)
-
-
Wolverine
félisten
Nem rúgtak fel semmit. A Star Trekben rég meg volt alapozva a párhuzamos univerzumok elmélete - lásd a tüköruniverzumos epizódokat, amiből a Voyager kivételével minden sorozatban volt. Abrams egyszerűen egy olyan párhuzamos univerzumba lépett át, amelyben nincs Vulkán; a sorozatok "eredeti" univerzumában, amelyben a Star Trek Online játszódik, például Romulus nincs már...
-
Xaels
félisten
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Mi párommal megint a TOS-t nézzük. Mindketten szeretjük, de jókat nevetünk rajta néha és nem az akkori technikán, hanem olyan érdekességeken, hogy az első pár rész után úgy váltogatja Kirk a női segédtiszteket mint más az alsógatyát
Nagyon lehet érezni 1-1 részen, hogy kinek a keze munkája. -
-
Alchemist
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
A Star Trek nagyfilmek mindig is elmaradtak a legjobb epizódoktól... a TNG szereplőgárdája már jó 10 éve kiöregedett, de pl. a több, mint 15 éve készült First Contact a maga idejében egész jó volt, az akció sem hiányzott belőle.
-
icon
senior tag
Változik a világ... már Lenry trollkodik

-
-
hunbi
tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Az a helyzet, hogy egy kicsit eltévesztette a műfajt. A ST az a kütyüs dumálós szkifi műfaj, nem a lődözős, robbanós, kaszabolós, űrmágia műfaj.
Persze, hogy megvan annak is a helye, és legyen divatos és népszerű, csak nem kell az egyik műfajra felépített világot beleszuszakolni egy másikba. -
Luperator
tag
Az Armada-t még nyomtam anno és a Star Trek Online-t is egy darabig. Igen, a grafikán néztem, kb az Online is ilyen, de ott speciel engem az űrcsaták miatt nem érdekelt. Meg, a hangulat ugye. Ettől még lehetne szebb persze, ahogy a 2009-es film is igen csili-vili lett és az nekem nagyon bejött. Nem tudom lesz e benne űrhajó és annak irányítása mint az Online-ban, én hiányolnám belőle.
-
Laci5224
csendes tag
Én nembánom, hogy lövöldözős lesz. Remélem a Mass effect-re fog hasonlítani.
Az Elite force is elég akciódús volt mégis sikeres lett.
A grafika meg lehetne jobb is. (legalább majd elmegy a gépemen) -
batai15
félisten
Ennek oszt' van értelme .
-
Ember te meg a másik troll vagy
Egyik se jobb vagy rosszabb a másiknál, mindössze fel kell dolgozni, hogy eltelt harminc év és megváltoztak az igények. De ez semmit sem von le egyik vagy a másik értékéből. Mind a régi mozifilmek, mind az új szórakoztató, de nem vagyunk egyformák. Én mindegyik mozifilmet szeretem, kivéve A végső határ -t, mert az valóban egy sapka fos.Szóval csak azt akartam mondani, hogy ne mondjuk egyikre se, hogy gagyi, rossz, vagy igénytelen mert ez nem az uwe boll filmek kategória... písz
-
Lenry
félisten
válasz
Plazmacucci
üzenetére
ha az, hogy nem tetszik, hogy megváltoztattak valamit, ami 40 éven keresztül jó volt, akkor igen, trollkodok.
(#20) vg nem erre gondoltam.
nem a hatvanas évek gagyi effektjeit akarom, én sem nézek meg egy TOS epizódot, mert béna. igen, 1966-ban ezt tudták, most meg 2013 van.tudod, úgy is lehet látványt meg izgalmat beletenni egy filmbe, hogy közben nem írod át a komplett univerzumot, aztán nyögsz be egy "ez egy alternatív valóságban játszódik"-ot.
a Star Treknek van (volt) egy kialakult univerzuma, történelem, miegymás. aztán jött Abrams és felrúgta. és ez nem tetszik. -
vg
veterán
Lehet neked bejön az eredeti Star Trek, a gagyi színészekkel, díszletekkel, történetekkel. Megértem. Tudod, az embereknek látvány kell, izgalom, ha már kifizetik a mozijegyet/megveszik a játékot. Esetleg gondolod, hogy Tarr Béla stílusú történetmesélés, pöcsölés, több tíz percig tartó két szemközti komoly dialógusok olyan menőek lennének moziban?
Mégis, mi a fenét vársz? -
-
Sontir Fel
őstag
Ahogy SW nel inkabb XWvsTF vonalat kene eloszedni, ugy itt a Bridge Commandert. Esetleg egy kis Armada

-
Alchemist
addikt
És persze Jar Jar Abrams rebootjának is megvan a forrása.

-
-
Alchemist
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
...meg birodalmak közötti stratégia, összeesküvések, más dimenzióban élő lények, akiknek az ok-okozat világa nehezen érthető. Űrcsata csak onnantól lesz, amikor kipattan a halmozódó feszültség...
-
-
luke.
aktív tag
Star Trek esetében nem az FPS az amit erőltetni kellene.

-
VD
őstag
Star Trek stratégiából van vagy 3 raklap és egyik szarabb mint a másik.
A reboot Trek-hez meg pont hogy ez a "lődözős" játékmenet illik!sTERNI
Nincs ezzel gond. 2013-ban már nem mennő a 40 perc filozofálás az élet nagy gondjain.
Ezért is lett sikeres az új Trek, mert új alapokra helyezték.
Persze van akinek ez nem jön be. -
HosCincer
csendes tag
Gene Roddenberry forog a sírjában...

-
ASTON117
tag
A grafika rémes, én nem vagyok egy Star Trek fan de szerintem egy ilyen játéknak nem akció lövöldének kéne lennie.
Új hozzászólás Aktív témák
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 26
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Alkoholista nevelde
- További aktív témák...
- TP-Link TL-SG2218 16 x Gigabit Lan + 2 SFP Alza gari
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A01 Core 2 SIM kártya helllyel rendelkező mobiltelefon.
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI GT 710 1GD3H Low Profile DDR3 1 GB/64 bit Videokártya
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2, év gari - MAGYAR
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Mégis, mi a fenét vársz?

De kinek a pap...