Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
válasz
CPT.Pirk #129 üzenetére
a kérdés jó, még soha nem filozofáltam rajta
ahogy eddíg észrevettem, ha indítok egy játék telepítést, és annál újabb kell neki, mint ami aktuálisan telepítve van, azt felpakolja magának és viszlát.
mai napig nem hallottam DX bugot kihasználó security hole-ról ill olyan kártevőről, ami ezen keresztül terjedne / aktivizálódna.
arra tudok gondolni, hogy MS odaadja a redistributable package-et a játék kiadóknak, onnantól meg versioncheck. spec utoljára nálam akkor szólt a rendszer, hogy újabb kellene, amikor beraktam az ATi kártyát a gépembe és elindítottam a telepítőjét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest