Hirdetés
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
Új hozzászólás Aktív témák
-
a tákolmány nem a support hiányára szinonima, ezt csak te akarod erőltetni. a tákolmány a gagyi kódra szinonima.
(#120) nvyktor: igazán fair összehasonlítás a branded intel szervert, mint egységsugarú juzer által nap mint nap managelt cuccot összevetni a mezei desktop pc-s w7-es szívásokkal... de mindegy, ha emlékszel, amiket ezügyben írtam, ez egy olyan döntés volt a debian esetén, amivel én sem értek egyet.
"Függőségeket nem mindig rakja fel magától.": nem nyilatkozom a pénzes debianról. a rendes debian ilyet nem csinál.
"Nem arról szól a cikk szerintem, "... ez igaz, de a topic sem csak arról szól, ami a cikkben van, különben nem dicsérnék itt folyamatosan a windowsokat, hozzáteszem: alaptalanul. fogadd el légyszi, hogy a topicok zöme nem szorítkozik az eredeti témára.
(#121) attila9988: oké, említsük meg a freebsd-t, ami legalább két évvel később indult, mint a linux
oh wait, te pont nem ezt akartad mondani
mi is került át a freebsd-ből a linux disztrókba? az eretedi bsd-ből igen, de a freebsd-ből szerintem nem sok. az ssh az openbsd forrású, meg van benne egy halom bsd stílusú program, de hogy azok freebsd forrásúak lennének, az kétséges."1995 környékén még nagyon az elején voltak a linux -os desktop -nak.": 1993. júliusában adták ki az első stabil, 1.0-s slackware-t. abban már volt grafikus desktop. És nem az volt az első, amiben volt desktop.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple asztali gépek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Lexus, Toyota topik
- Elektromos autók - motorok
- Elite: Dangerous
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- További aktív témák...
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Hibátlan, megkímélt! II Lenovo ThinkPad T540p II i7-4800MQ I GT 730M I 8GB I 256 GB I 15,6" FHD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
oh wait, te pont nem ezt akartad mondani