- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Így néz ki az újratervezett S Pen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
a tákolmány nem a support hiányára szinonima, ezt csak te akarod erőltetni. a tákolmány a gagyi kódra szinonima.
(#120) nvyktor: igazán fair összehasonlítás a branded intel szervert, mint egységsugarú juzer által nap mint nap managelt cuccot összevetni a mezei desktop pc-s w7-es szívásokkal... de mindegy, ha emlékszel, amiket ezügyben írtam, ez egy olyan döntés volt a debian esetén, amivel én sem értek egyet.
"Függőségeket nem mindig rakja fel magától.": nem nyilatkozom a pénzes debianról. a rendes debian ilyet nem csinál.
"Nem arról szól a cikk szerintem, "... ez igaz, de a topic sem csak arról szól, ami a cikkben van, különben nem dicsérnék itt folyamatosan a windowsokat, hozzáteszem: alaptalanul. fogadd el légyszi, hogy a topicok zöme nem szorítkozik az eredeti témára.
(#121) attila9988: oké, említsük meg a freebsd-t, ami legalább két évvel később indult, mint a linux
oh wait, te pont nem ezt akartad mondani
mi is került át a freebsd-ből a linux disztrókba? az eretedi bsd-ből igen, de a freebsd-ből szerintem nem sok. az ssh az openbsd forrású, meg van benne egy halom bsd stílusú program, de hogy azok freebsd forrásúak lennének, az kétséges.
"1995 környékén még nagyon az elején voltak a linux -os desktop -nak.": 1993. júliusában adták ki az első stabil, 1.0-s slackware-t. abban már volt grafikus desktop. És nem az volt az első, amiben volt desktop.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest