- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszi666
őstag
válasz
st3v3np3t3r #16 üzenetére
Elolvastam a sztorit. Nem bántani akarom vagy ilyesmi, nem azt mondom hogy megérdemli. Te elolvastad amit írtam?
Szerintem tökmindegy hogy "értékes-e" vagy hogy zárva vannak a szeméttelepek. Ha egy tonna használhatatlan hulladék lenne akkor sem számít.
Az ő tulajdona->nekik kell gondoskni róla
Ha a cucc alkalmas tárolásra (nem radioaktív féltégla csernobilban) , tehát nem kötelező szeméttelepen kezelni, akkor azt lehet mondani, hogy vigye haza és tárolja a saját lakásában.Szerintem ez egy szar helyzet és nem értem miért nem türelmesebb a posztolóval a kiadó, főleg ilyen szar időkben. Én is a posztolóval érzek együtt.
De ez tökmindegy nem azt kérdezte hogy erkölcsileg vagy morálisan kinek van igaza, hanem jogilag mi a helyzet, és én arra válaszoltam.BTW örülök, hogy megoldódott a dolog, szerintem sokak számára (számomra is) tanulságos volt olvasni
-
oszi666
őstag
Most lehet nagy hülyeséget írok.
Az elhunyt cuccait a gyereke fogja örökölni, hacsak nem rendelkezett máshogy/nem mond le az örökségről a gyereke. Tehát szerintem kb az a helyzet van, hogy az örökös ingóságai vannak a bérlő ingatlanjában, miközben semmit nem fizet érte, tehát az örökös dolga, hogy eltávolítsa a cuccokat, vagy fizessen a kényszerű tárolásért.
Nem azt mondom, hogy ez igazságos lenne csak szerintem ez a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Gyúrósok ide!
- Fotók, videók mobillal
- Logitech szerviz
- Vezetékes FEJhallgatók
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpársportok
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged