- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
mindfreak
őstag
válasz
SQX_Barto #22 üzenetére
Akkor lehet, hogy neked is ki kellene próbálnod a DeathAddert, mivel nagyon hasonlít a Habura. Ami meg végül is az IME 3.0 formáját örökölte.
Mint írtam összességében kiváló egér, leszámítva az anyagválasztást, ami nekem 1 hét használat után elszomorító látványt adott. Puha QcK Heavy padon használtam, de az alja mégis tiszta karc lett...
Ujjlenyomatok is megőríííííítenek!
A nyikorgó vezeték nem szériahiba, az valamiért csak nálam jelentkezett eddig.
mod: Ha jobban megnézed a 2. linkelt képen, a Habu alja is tiszta karc, valószínűleg ugyanabból az anyagból van, mint a DA alja is. Már egy kicsit azon is látszik, azóta az is ugyanarra a sorsra jutott.
A tökéletes egér számomra sajnos nem létezik, ami szerintem egy IME 3.0 lenne DA belsővel.
-
mindfreak
őstag
válasz
SQX_Barto #19 üzenetére
Meggondolandó dolog újítani a már bevált felszerelésünket. Neked is ez jött le szerintem a tesztelt padok után.
Én is így jártam a Razer DeathAdderrel. Egy nagyon jó egér, kényelmes fogással és nagyon jó optikával. Azonban...
Tegnap este felfedeztem, hogy nyikorog a vezeték és az egér találkozásánál. Minden egyes kisebb mozdításkor hallottam. Akárhogy tekergettem, kábeleztem nem akart elmúlni. Elővettem a régi MS egereimet és mindkettő hangtalan volt. Na ekkor már kezdett bennem felmenni a pumpa! Egyfolytában erre figyeltem. Ezek után még jobban elkezdett idegesíteni, hogy az egér műanyagja fénylő fekete és minden karc, ujjlenyomat meglátszik rajta. Teljesen készen voltam. Nem bírtam tovább, garancia ide vagy oda: szétszedtem. Sikerült kijavítani a nyikorgás problémát, viszont a hyperglide-ot nem sikerült már úgy visszatenni, mint gyárilag volt (mert a csavarok alatt vannak
) és azóta nem olyan jó az egér csúszása. Most egyfolytában ez jár a fejemben, hogy az 1 hete vásárolt Razerem rosszabb állapotban van, mint a 4 éves 1.1A-m és már a garancia is ugrott. Pedig ez tök jó egér lenne. Most néztem új glide valami 2500 Ft-ba kerül boltban... esélytelen, ennyit nem adok érte. Most vadászok PH-n hátha lesz olcsóbban. Addig visszatettem az IME 3.0-át.
Ami jó, ahhoz nem kell hozzányúlni...
-
mindfreak
őstag
válasz
SQX_Barto #12 üzenetére
Ezek szerint nem lettél lenyűgözve tőle. Lehet csak megszokás kérdése és pár nap múlva már el se tudnád képzelni a játékot nélküle.
Ha jól tudom ugyanaz a FiberTek szövetes, mint a Razer Mantis és a Everglide Titan, ezekről pedig jó véleménnyel vannak a fórumokon. Mindenesetre én nem vagyok a nagy változtatások híve, maradtam a QcK-nál.
-
-
whYz
őstag
S&S az műanyag mint a 4D csak kicsit jobb a felülete és csak 1 oldalas...
nekem van tapasztalatom az összes fajta egérpaddal és régen még üveg paddal kezdtem high sensen(corepad) de az talán még úgyis kicsi volt most megint high sensen játszok és egy steelseries SX-el... az alu padnak sok hátránya van de végül nekem jobban kell a csúszás mint a tapadás és ennél a padnál szerencsére nem csúszkál szanaszét az egér(high sens) szóval megvagyok vele elégedve
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videós, mozgóképes topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5400, 14" FHD Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia
- GAMER PC - RTX 4070 Ti - Ryzen 7 5700x - 32GB DDR4 - 1TB Nvme SSD
- LOQ 15ARP9 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4060 32GB 512GB NVMe gar
- Steam Deck LCD 512GB + Kiegészítők
- Hp Elitebook 840 G8 CSAK 1DB POFÁTLAN ÁRON ÚJ KIJELZŐ!!!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged