- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
mindfreak
őstag
válasz
mindfreak #23 üzenetére
A Logitech MX500 szériáról csak annyit tudok elmondani, hogy nagyon jó egér mind. Szerintem a Logitech egerek a legminőségibbek saját tapasztalataim szerint. Nagyon masszívak: nem nyöszörögnek, nyikorognak, nem lötyög bennük semmi, nem kopnak hamar. Egy kicsit nehezebbek is, ami nálam nagyon jó dolog.
Sajnos nekem az MX518 fogása nem jön be, mivel a hüvelykujjam kényelmetlenül érzi magát a neki kialakított mélyedésben és nem tudom rendesen átfogni az egeret. Kicsúszik a kezemből, lassú vagyok vele. Akinek kézre áll, annak nagyon jó társ minden körülmények között. Jelenleg nagyon jó az ára, van magyar termékképviselet + a mezőnyben egyedülálló 3 év minőségi garancia. Ennél nem is kell több.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Philips LCD és LED TV-k
- Lexus, Toyota topik
- Kerékpársportok
- 3D nyomtatás
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Autós kamera eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3573, 99% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest