- Modellek amelyek támogatják az 5G CA-t és a B20+N28 CA-t
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
mindfreak
őstag
válasz
mindfreak #23 üzenetére
A Logitech MX500 szériáról csak annyit tudok elmondani, hogy nagyon jó egér mind. Szerintem a Logitech egerek a legminőségibbek saját tapasztalataim szerint. Nagyon masszívak: nem nyöszörögnek, nyikorognak, nem lötyög bennük semmi, nem kopnak hamar. Egy kicsit nehezebbek is, ami nálam nagyon jó dolog.
Sajnos nekem az MX518 fogása nem jön be, mivel a hüvelykujjam kényelmetlenül érzi magát a neki kialakított mélyedésben és nem tudom rendesen átfogni az egeret. Kicsúszik a kezemből, lassú vagyok vele. Akinek kézre áll, annak nagyon jó társ minden körülmények között. Jelenleg nagyon jó az ára, van magyar termékképviselet + a mezőnyben egyedülálló 3 év minőségi garancia. Ennél nem is kell több.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P30 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest