Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dr. Gumby #13 üzenetére
"Belegondoltal mar, mi lenne, ha mondjuk a Google Desktop Search text allomanyokban tarolna az adatait"
igen belegondoltam, rohadt lassu lenne, de alá is tudod támasztani valamivel hogy a google desktop SQL adatbázist használ? (nyilvánvalóan nem txt-be ment mielott ezzel jonnel, de sql-en kivul azert letezik par desktop alkalmazasra szant adatbazis kezelo)
"Egy par tizezer rekordos adatbazisban nagysagrendekkel gyorsabban keresel, mint egy par tizezer soros text allomanyban."
Mellesleg, sehol nem irtam hogy txt fajlban kereses az alternativaja az sql-nek barhol is. -
Az sql-t elsősorban webes alkalmazásokhoz használják, legalábbis én eddig ezt tapasztaltam.
Java-s illetve .Net-es programhoz szerintem felesleges SQL adatbázist használni ha csak kevés fajta adatod van, és azok nem kapcsolódnak máshoz (értem ezalatt hogy az összes adat felsorolható pl egy darab egyszerű táblázatban).
Aztmeg h sql kezelőt lehet-e integrálni más programba... háát szerintem nem, úgy tudom mindenképpen szükség van különálló SQL serverre ami a háttérben fut(mysql, MSsql, oracle). Aztán cáfoljatok meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új WiiM Ultra streamer & DAC Wi-Fi 6E, HDMI ARC, Hi-Res Audio 2 Év Garancia!
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged