- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ugyan teljesen másra válaszoltál, mint amit írtam, de: ha a jelenlegi Spotify-os modell és árbevétel / user arány univerzális lenne, akkor pontosan ott tartanánk.
(#81) djculture: ez nagyon, nagyon túl van így egyszerűsítve. Az utóbbi időben valóban nagyobb részét hozza a bevételnek a koncert, mint a lemezeladás (talán csak a legnépszerűbbeknél nem), de ez nem a kiadók hibája (és abba már bele se menjünk, hogy ki szervezi és promótálja a turnékat - és igen, van, aki ezt szarul csinálja, de nem lehet általánosítani).
Ha pedig a kiadótól kapott pénz kevés, akkor nem kellett volna aláírni azt a szerződést, ami ezt az alacsony összeget rögzíti.Amúgy szerintem is megérett az idő arra, hogy decentralizáltabbá válljon a zeneelőállítás / forgalmazás, de az ilyen folyamatok csak fokozatosan tudnak történni, aki robbanásszerű változásokat szeretne, az ábrándokat kerget.
-
-
Nem azt írta konkrétan, hogy elégedetlen, hanem azt, hogy kaphatna többet is a pénzéért, és ebben én is egyetértek. Sose értettem, hogy ingyenes fiókkal miért lehet hozzáférni az összes zenéhez. Igaz a mobilalkalmazás eddig is nagyon korlátozottan ment ingyenes fiókkal, de ideje ezt kiterjeszteni minden platformra.
-
Nem erről van szó, de nyilvánvaló, hogy te azért használhatsz ingyen egy szolgáltatást, mert én fizetek érte. Jobban tetszene, ha mindenki más is fizetne, és akkor mondjuk fele annyiba kerülne. Nettó matek az egész.
Egyébként azért van prémium előfizum, mert csak így tudom lementeni a számokat a telefonra. Viszont nem érzem, hogy ez a "plusz" arányos lenne az érte fizetett díjjal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- PlayStation 1 / 2
- Nintendo Switch 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- További aktív témák...
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest