- Magisk
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ugyan teljesen másra válaszoltál, mint amit írtam, de: ha a jelenlegi Spotify-os modell és árbevétel / user arány univerzális lenne, akkor pontosan ott tartanánk.
(#81) djculture: ez nagyon, nagyon túl van így egyszerűsítve. Az utóbbi időben valóban nagyobb részét hozza a bevételnek a koncert, mint a lemezeladás (talán csak a legnépszerűbbeknél nem), de ez nem a kiadók hibája (és abba már bele se menjünk, hogy ki szervezi és promótálja a turnékat - és igen, van, aki ezt szarul csinálja, de nem lehet általánosítani).
Ha pedig a kiadótól kapott pénz kevés, akkor nem kellett volna aláírni azt a szerződést, ami ezt az alacsony összeget rögzíti.Amúgy szerintem is megérett az idő arra, hogy decentralizáltabbá válljon a zeneelőállítás / forgalmazás, de az ilyen folyamatok csak fokozatosan tudnak történni, aki robbanásszerű változásokat szeretne, az ábrándokat kerget.
-
-
Nem azt írta konkrétan, hogy elégedetlen, hanem azt, hogy kaphatna többet is a pénzéért, és ebben én is egyetértek. Sose értettem, hogy ingyenes fiókkal miért lehet hozzáférni az összes zenéhez. Igaz a mobilalkalmazás eddig is nagyon korlátozottan ment ingyenes fiókkal, de ideje ezt kiterjeszteni minden platformra.
-
Nem erről van szó, de nyilvánvaló, hogy te azért használhatsz ingyen egy szolgáltatást, mert én fizetek érte. Jobban tetszene, ha mindenki más is fizetne, és akkor mondjuk fele annyiba kerülne. Nettó matek az egész.
Egyébként azért van prémium előfizum, mert csak így tudom lementeni a számokat a telefonra. Viszont nem érzem, hogy ez a "plusz" arányos lenne az érte fizetett díjjal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Magisk
- Honda topik
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ingyenes az Epic Store-ban a Figment 2: Creed Valley és a Sky Racket
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- szinte új HP E24m G4 full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest