- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
scyllafren
senior tag
Az első 2 videó ugyanaz, linket javítani kéne
http://www.gametrailers.com/remote_wrap.php?mid=64412
Ez kellene másodiknak
-
törölt tag
na én végigjátszottam az xbox360 verziót de ,nem volt valami nagy szám ,számomra csalódás ez a game van benne 1-2 jó dolog azt kész ,egy zárat nem kellet feltörni az egész játék alatt, csak darálni.6 pont graf is gagyi néhol.igen 5 óra alatt végig lehet vinni simán,és úgye +joyt nem adnak a coop-hoz sztem nem éri meg a pénzt.
-
Sicilian
addikt
+1
-
Coopban még akár jó is lehet.
A Pandora Tomorrow-ban bemutatkozott multit lehetetlen überelni.
Úgy rá voltunk függve, hogy hajjaj. Minden kis neszre figyelni, lopakodni, nem is értem miért hagytam abba.
Na, megkeresem a lemezt.. -
törölt tag
Hiszem ha látom. Valahogy nem tudom elképzelni, hogy 5 óra alatt ki lehetne akasztani, majd meglátjuk, hangulat akkor is a köbön van, meg szerintem kétszer végigtolom és utána multi orrvérzésig
De valamiért hiszek a GT-nek
Ja végigolvastam az írását ő nem játszotta végig (még ugye nem kapható) csak az IGN-es review-re támaszkodik. Ennyi erővel én is támaszkodhatok a GT-sre és ki tudja kinek lesz igaza
és ha elolvasol pár kommentet a lewarezolt változatról -ott vannak az írás alatt- ott kilenc-tíz órákat írnak + 4-5 a coop.
Sirandrish: local coop csak boxon van, PC-n csak neten keresztül (mint a resi 5-ben, PC-n ott se lehetett egy gépen ketten tolni)
-
törölt tag
Fura, GT review-t nemrég néztem szerintük első végigjátszás 8-10 óra + megnyílik a realistic mod, mellette ott a Coop kampány (ami nagyon királynak néz ki és szerintük legalább akkora élmény mind játékmenetben mind történetben mint a szolo) is és a face-off (vagy mi) meg last stand módok. Szerintem megéri az árát...
-
iBlast
aktív tag
várós
-
Sirandrish
legenda
Nah ez már engem is fog érdekelni..remélem pörgősebb is lesz nem csak akciódusabb..
-
törölt tag
Istenem, ez valami elképesztően epic lesz. Alig várom hogy megérkezzen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Kerékpársportok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Opel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest