- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Findzs
addikt
mostanában ilyen házba raktam össze pár gépet:[link]
van benne egy 12 -es halk venti elől és usb3 is 9000 környékén meg lehet venni
irodába perfekt
-
Cyberpunk
félisten
Ez elég gyér, és még ronda is.
-
törölt tag
válasz
kromatika #47 üzenetére
Szimpla netezős konfigot maximum mATX alapokra épít az ember, nem kell ekkora batár hozzá. Mondjuk alapból nem értem miért ragaszkodik mindenki a FullATX-hez, mikor tipikusan maximum egy darab VGA-t rak a gépbe. Netezős gép esetén egyébként is a miniumális fogyasztás a cél, egy ilyen gépet meg röhögve lehűt egy-két alacsony fordulatú 80 vagy 92mm-es ventilátor is.
A Spire nem nevezi ezt a házat gamer-nek. ATX Middle tower Value class chassis a besorolása náluk.
-
kromatika
veterán
válasz
#65675776 #42 üzenetére
A kinézet teljesen egyén függő.van aki irtózik a ledesektől,és van aki imádja.Van akinek a teljesen letisztult dizájn jön be,van akinek a merészebb formák stb....Nem erről van szó,és nem azt mondtam hogy ez a ház azért nem jó mert csúnya.Egyszerűen ma 2013-ban,egy olyan álló midi házat kiadni ,amiben 8 és 9 cm-es venti helyek vannak,az vicc.Nem lehet arra fogni hogy azért,mert ez olcsó ház.A linkelt Sarkon Vaya-t azért hoztam fel példának,mert szellőzés, elrendezés,szerelés stb...szempontjából mérföldekre van ettől a háztól,kb 6-700ft-al drágábban.És nem mondtam azt hogy az szép,és hogy komoly ház.De szerintem ma egy netezős konfignak is az a minimum,ez kb 1990-es színvonal talán,de az sem,mert azokban legalább volt anyag.Én úgy gondolom ilyen házat ma kiadni szégyen 25 eur-ért,főleg meg gamer jelzőt ráaggatni.
-
-
sagit
veterán
De csúnyácska, aki olcsó házat akar venni annak ott pl a Zalman T1/T2 is. Öcsém T2-t vett 7k-ért, kellemesen csalódtam.
-
Zodicus
senior tag
Nem sikerült túl tetszetősre, de legalább csúnya.
-
kromatika
veterán
Most erre a házra 2013-ba mi szűkség? 0,5 mm-es acél,3 kg, de amin kiakadtam 9 és 8 cm-es ventik
Értem én hogy kellenek olcsó házak is,amik alap gépeknek készülnek,de azért minimális elvárások,ma már vannak.Míért is került volna többe a gyártása,ha legalább 2 db 12cm-es lyukat vágtak volna a 8-as ,9-es helyek helyett?Könyörgöm ez már ma alap elvárás egy háznál.Na ez az a ház amit,nem szabad ma megvenni,függetlenül attól hogy irodai gépbe lesz e?8000Ft ért kapni (kb 27 eu) pl Sarkoon Vaya-t[link] ami alsó tápos,12 cm-es venti helyek,cpu szerelő ablak, kábel elrendezés stb..[link] Ennek fényében,ennek a "háznak" mas 15 eu-ba kellene kerülni.
-
Hát, ez tényleg a minimum...
-
DIESELPOWER
aktív tag
válasz
stranger28 #14 üzenetére
+1
-
burriebonz
tag
Ha meg már ólcsósság akkor meg inkább elvándorlok valami bontóba aztán kb. harmad áron kapok ilyeneket.
-
burriebonz
tag
Francnak kellet ezt belül is festeni, ugysem látsz bele.
-
rii
nagyúr
nem értem minek csinálnak olyan házakat, amik a 2005-ös szinvonalat képviselik? ekkora keletje van a PC-s házaknak? meg igény? szinrte minden héten jön egy "új" ház
-
banhammer
veterán
Az az igazság, hogy nekem az összes házam lenn volt a padlón.
Így nem nagyon foglalkoztam vele, hogy hogyan néznek ki.
Ok, mindig van, volt a házzal szemben egy minimum elvárásom (valahogy kinézzen, ventilátorok száma, elhelyezése, stb, stb, stb), de nem divatcikknek tekintettem azokat.
Berakam a konfigot a házba, belaktam, leraktam az asztal lába mellé és csak akkor néztem rá amikor takarítottam. -
Graphics
Jómunkásember
Az előlapi 5,25 panelek az In Win Buc Mid-Tower mintájára készültek, nagyon hasonló megoldással.
Pedig az 26 ezer , akko' az is f0s?
-
kecsawi
senior tag
De miért Diabló? Az ördögnek sem kéne
-
Silentfrog
veterán
Ebbe mutassátok meg mit tudtok kedves passzív hűtést építő forumtársak!
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Strix Aluco #17 üzenetére
Pedig annak az elődje vastagabb volt
-
Dr. Akula
félisten
Eléggé "gémer"...
-
nicu71
addikt
szép ez ,de csak messziről!
-
banhammer
veterán
Nekem tetszik.
Egyedül a súlya nem.
Belerakja az ember az alaplapot és a házat gyakorlatilag az alaplap óvja meg az összecsuklástól. -
ViZion
félisten
Hááát, ez inkább lelépő szint
-
PR0JECTNR56
addikt
Ez borzasztó csúnya lett. Az a csoda, hogy a promo fényképek elkészítése során nem húztak rá zsákot.
-
Strix Aluco
aktív tag
Nem semmi ház ez, veri a Gaba 2936-ot is.
-
PC-rev-RM
tag
Dehogynem, csak ne legyen nagy teljesítményű gyári hűtős konfig.
Most szereltem át egy gépet egy ehhez hasonlóból egy alsótápos, 12-es ventivel megtámogatott, felül lyuggatott házba, mert a táp túlmelegedett az alatta elhelyezkedő 3+1 feloldott magos húzott PhenomII-től, amin gyári hűtő volt. Hiába segített még 2db 8cm-es venti, lekapcsolt a gép. Most már semmi baja. -
Milka 78
nagyúr
Hát ez nagyon kígyós!
Az még okés,hogy olcsó,de baromi ronda.
-
válasz
sing1ep1ayer #2 üzenetére
-
-
Akula
őstag
nem csúnya, de szerintem nem is olcsó. mondjuk ha azt nézzük, hogy legalább szinterezett belül, akkor oké
-
játékos gépnek miért nem alkalmas? nem fut benne a radeon/nvidia?
-
aram01
nagyúr
válasz
stranger28 #6 üzenetére
én venném ennyiért
tudtok valami forgalmazót?
-
stranger28
addikt
Az undorító csicsára bezzeg telik, ami miatt alig veszik majd.
-
Televan74
nagyúr
Egyszerűen felejtős.
-
waithEard
őstag
válasz
sing1ep1ayer #2 üzenetére
Ebben az ár és minőség kategóriában azért vannak jóval pofásabb darabok.
-
mikej95
aktív tag
Amíg 25 Euróért kapni kodegány tápot házastól és még szebb is, addig irodában sem lesz túl népszerű.
-
sing1ep1ayer
őstag
Kizárt dolog, hogy irodába ilyen ronda házat betegyenek. Sajnos rengeteget ront az amúgy sem szépségdíjas külsőn az előlap alsó traktusa. Olcsó, otthoni PC-hez viszont tényleg megfelel.
-
flierqqq
tag
Ilyen undorító előlapot mostanában nem is láttam
Kérem szépen, 25 eurós ház, de inkább csak egy egyszerű előlapot raknának rá, mint a CM elite 341,342-n.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Cooler Master SickelFlow 120 ventilátorok eladóak
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- EVGA SuperNOVA 850 G2 80+ GOLD 850W teljesen moduláris tápegység garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Xbox Ultimate előfizetések
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest