Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bambano

titán

válasz Speeedfire #62 üzenetére

az, ha jól látom, Parolin térkő, ami 24x12 centi felületű. Minden 20. sorban van sötétebb, elválasztó sor, tehát 240 centi széles egy parkoló. A tükörtől tükörig 214 centis vectrám pl. ebben nem fér úgy el, hogy ki is tudjak szállni belőle.

Valahol mintha azt olvastam volna, hogy egy rendes parkoló 275 centi széles. A vectrám 477 centi hosszú, tehát legalább 5.5 méter hossz kell egy rendes parkolónak.

Ezt a szűkösséget még tovább rontja az is, hogy minden három parkoló után van egy fa, amit körbebástyáztak kis beton vagy térkő szegéllyel. Tehát még ezt a 2.4 métert se tudod kihasználni, mert nem teheted rá a kereket a fa szigetére.

Tehát az történt, hogy jött a figura a kombival, látta, hogy a kép szélébe balról éppen csak belógó autó miatt a középső parkolóba nem tud szabályosan beállni, meg azt is látta, hogy az autója sokkal hosszabb, mint egy parkoló, tehát át kell lógjon a szemközti sorba, ezért úgy állt meg, hogy a bal első kerék a fa szigete mellett guruljon be és az autó feneke ne lógjon rá a közlekedő útra, hogy ne kaszabolja le egy béna sofőr se. Vagyis azért, hogy a fa szigeténél beljebb tudjon jönni az autó hosszirányát tekintve, beljebb kellett jönnie keresztirányt tekintve is.

teljesen jól csinálta, én is így csináltam volna.

Új hozzászólás Aktív témák