- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Telekom mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
nagyon jó a weather, bátran ajánlom.
több helyről tudja az infokat letölteni, változtathatod a nézetet tetszés szerint akár 7 napra, tetszőleges mennyiésgű várost rakhatsz bele, illetve jeleztethetsz ki vele.
nekem budapest, london, hamburg van benne épp, mindegyiket egyszerre frissítú és úgy van beállítva hogy azt jelzi ki ahol épp vagyok.
a pontosság meg mindig változik ahogy az inernetes adatbázisban is.
én a weather.com-ról frissítek asszem.[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Ezek a magyar városok vannak benne: Budapest, Debrecen, Győr, Kecskemét, Miskolc, Nyíregyháza, Szeged, Veszprém
Az adatokat a GisMeteo.ru, Intellicast és Weather.com oldalakról ránthatja le, a júzer választja ki. Én az utolsót használom, szerintem nagyon megbízható, egy frissítés úgy 10-12 KB, ami mobilnettel sem para. Régen a GisMeteo volt beállítva, az 1 KB-nál is kisebb fájlokat szedett le (a logikát nem értem), de néha nem frissült, pedig az is jó volt.Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- Ipad Smart Keyboard Folio /// iPad Air - iPad Pro // Újszerű // Számla + Garancia
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Ikea LIVBOJ + 3D nyomtatott tartó
- Akció! Paidashu 10600mAh, 22.5W Gyorstöltő PowerBank
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest