Hirdetés
- Egyből Pro változatban érkezik a második CMF mobil
- Terjed a Telegram messenger
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
nagyon jó a weather, bátran ajánlom.
több helyről tudja az infokat letölteni, változtathatod a nézetet tetszés szerint akár 7 napra, tetszőleges mennyiésgű várost rakhatsz bele, illetve jeleztethetsz ki vele.
nekem budapest, london, hamburg van benne épp, mindegyiket egyszerre frissítú és úgy van beállítva hogy azt jelzi ki ahol épp vagyok.
a pontosság meg mindig változik ahogy az inernetes adatbázisban is.
én a weather.com-ról frissítek asszem. -
Bocha
HÁZIGAZDA
Ezek a magyar városok vannak benne: Budapest, Debrecen, Győr, Kecskemét, Miskolc, Nyíregyháza, Szeged, Veszprém
Az adatokat a GisMeteo.ru, Intellicast és Weather.com oldalakról ránthatja le, a júzer választja ki. Én az utolsót használom, szerintem nagyon megbízható, egy frissítés úgy 10-12 KB, ami mobilnettel sem para. Régen a GisMeteo volt beállítva, az 1 KB-nál is kisebb fájlokat szedett le (a logikát nem értem), de néha nem frissült, pedig az is jó volt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem szeretünk nagy szavakat használni, de ezúttal bátran kijelentjük: ez az a program, amire minden Pocket PC tulajdonosnak szüksége van!
- Beszámítás! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest