- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ruban
tag
Angoloknál jelenleg épp 200 font az ára...
-
creation
senior tag
+1
A kis Kitvision kamerámmal kb ugyan ez kivitelezhető, csak a tokjának hála mélyebb vizekre is elevez + van kijelzője. A wifi és a BT mint fogyasztó eszköz nekem nem hiányzik. Ilyen és ehhez hasonló modellek kínai áruházakban tömegével kaphatóak. (dx, pandawill, focalprice ect...)
-
macskea
őstag
Sajnos a kameralencsét nem védi semmi, legalábbis nem találtam semmi erre utalót. Ez így nagyon gyengus, mi nem tudnánk használni, pedig a méretet, sebességét és a sötétben látását tekintve akár jó is lehetne. Egy ilyen kamerának a lelke a tartozékkínálat, és abban a GoPro eddig verhetetlen.
-
gyulank
addikt
A milyen technikának köszönhetően lát sötétben? És miért ÉS? Feltételezem az IR LED-ek az optikába vannak, a kamera mellett, de nem ennek köszönhetően lát sötétben, mert ha a lencsén kívül külön oldalt lenne az ÍRLED, akkor se lenne rosszabbul látható a sötét dolog, plusz szerintem így se látható jól egy akció.
-
-
oncsi
őstag
Ha valaki tudja, hogy hol, és mennyiért lehet venni, én biztosan veszek. Pont ezt keresem. IP kamera, pici, éjjel is lát, lassitott felvételt is tud. Tökéletes lenne. (Nekem)
-
kromatika
veterán
Jó cucc,nekem tetszik.
-
FHD 30fpssel, képstabi nélkül, USB2 csatlakozással ez így egy nagy NULLA. Tök jó a sok kiegészítő de pl távirányító nincs. Nagyon maximum olyan 60-70$ lenne a reális ára. De biztos lesz vagy 2-300$
-
atike
nagyúr
....külön infravörös fényforrás....? Tessék? Mármint hogy külső? Vagy mi?
-
atus72
őstag
hüvelykamera
-
tigipuf
senior tag
Valaki aki esetleg otthon van a témában,vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest