- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shomci
tag
sziasztok
segítséget szeretnék kérni.ma este 7 fele újraindítottam az xperia Z-met. (azt jelezte h van 1 üzenetem de mégsem, gondoltam majd észhez tér reboot után) akksi 33%on volt, azóta töltöm kisebb nagyobb megszakításokkal
na hát nem bootolt be azóta sem. először egy háromszögletű ikonka valami csavarhúzóval jelent meg alul meg egy töltöcsík mozgott, de az aztán eltűnt (pont vezettem, nem tudtam rá odafigyelni)
azóta meg rebootolgat, xperia logo feljön, majd 2x elmegy az a szines cucc, és újraindul.
már letettem róla h az adataim megmaradnak, gondoltam a pc companionnal majd újra rakom, de hát amint felismeri a telót újraindul.bootloader locked.
rootolni próbáltam xda-n levő leírás alapján de nem történt semmi (lehet az rontotta el?)
.253 végű firmware van rajta, legújabb T-s.van esetleg valakinek 5lete? vigyem vissza gariba?
köszi
Soma -
Shomci
tag
sziasztok!
ahogy olvastam, másnak is van baja a 10.1.1.A.1.253 rootolással.
T(r)é mobilos a készülék, és a boot loader lockolva van gyárilag.
többféle módszert is próbáltam az XDA-ról és mindegyik ugyan annál a résznél hal el..
leírásokat pontosan követtem, drivereket feltettem, nem fut a pc companion sem. 3 féle jutub tutorialt is megnéztem de semmi.Starting: Intent { act=android.intent.action.MAIN cmp=com.sonyericsson.android.s
ervicemenu/.ServiceMainMenu }
/data/local/tmp/onload.sh ...innen hiába várok, a fehér kijelző után csak nem restartol.
ki tudok belőle lépni szóval nem fagy meg, de hát ez így nem túl jó.van valakinek erre megoldása?
thx
S
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest