- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
pyrok
csendes tag
Hello mindenki!
Most akartam volan már nagy türelmetlenül felrakni Flashtoollal a Lollit. Úgy látom elég beteg még ez a rendszer. Szivárgás, hang és értesítési problémák. Van egyáltalán valami épp ROM amit érdemes felrakni úgy, hogy működik rajta és nem kell pluszba 6000 mást is felrakni mellé, ki-be kapcsolgatni, letörölni-feltenni?
Válaszokat előre is köszi! -
pyrok
csendes tag
Csak hajszál repedés volt abból is csak egy, de végig volt futva teljes hosszanti irányban.
Még előtte befizettem a számlámat is és kérdeztem a srácot, hogy mit tud a garanciáról. Akkor kicist levert a víz. Azt mondta úgy tudja csak 1 év, de átirányít a szervizesekhez biztosat csak ők tudnak mondani. Az után is érdeklődtem, hogy mennyi lenne az üveg. Akkor mesélte, hogy az egyik barátjának a Z1 az éjjeli szekrényre letéve másnap reggelre repedt ketté.
Az Ő telefonja pedig 3 hetesen törött be és 140ezer volt írva árba a cseréjére. (Valószínű valamilyen samu flagship, mert a galaxy második generációs okosóra ficegett a csuklóján)
De a szervizes srác megnyugtatott, hogy 2 év a gari, de megkérdezte, hogy idegenkezűség volt-e a dologban. Elmeséltem a sztorimat és már írta is a papírokat a garanciáról.Persze cserekészüléket nem tudtak adni, így most hugom Hófehér galaxy minijét használhatom még a futár meg nem hozza a készülékemet. Hosszú 2 hét lesz ez így!
-
pyrok
csendes tag
Még egy kérdésem csak van azért.
Tavaly múlt egy éves a készülékem. Meddig él a Telekom-nál rá a garancia? Ugyanis 2 év a hűség (+csomag hűség) és törlesztőre is vettem anno.
-
pyrok
csendes tag
Megvan a megoldás!
Az volt az első próba nekem is.
De megvan a megoldás amit a youtube-on most lestem el.
OTG kábel+USB-s egér. MŰKÖDIK! Lesz egy aprócska nyilad amivel mint a PC-ken tudsz mozogni. Hál istennek akinek ez eszébejutott valamikor.
Most lementettem mindent, letöröltem mindent.
-
pyrok
csendes tag
VALAKI!
Nagyon gyors segítségre lenne szükségem!
A tegnap este folyamán (dolgoztam) és a flipptokomban lévő telefonomnak a kijelzője előtti üveg VÉGIGREPEDT. Nem volt a zsebemben mellette semmi, csak a telefon a tokban. Nem nyomódott meg, nem ütődött meg. Értetlenül állok a dolog előtt én is.
Kérdésem a következő.
Mivel most a kijelző érintésérzékelése elszállt mint a sas így nem tudom lementeni a dolgaimat. (Feloldási mint rulez...)
Van valami mód rá, hogy mégis lementsem a képeimet, telefonkönyvet és az adatokat a belső memóriáról?
Vagy legalább törölni valahogy a belső memóriát.Válaszokat előre is köszönöm!
Főleg a gyors válaszokat, mert nagy szükségem van a telefonomra a munkám miatt is többek között. -
pyrok
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- PayPal
- Windows 10
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 5
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen monitort vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest