- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andor246
tag
Én csak annyit tennék hozzá hogy előzőleg xperia t-m volt a harmadik héten elejtettem és egy hatalmas karc lett a fólián. Levettem (igaz ott nem volt a sony logó a folián) és majd egy évig használtam a telót fólia nélkül és egy hajszálkarc sem lett a kijelzőn pedig nem sajnáltam. Ha annak jó minőségű kijelzője volt akkor ennek is az van én úgy gondolom!
-
Andor246
tag
válasz
beast27 #11029 üzenetére
A kijelző minősége ne tántorítson el a vételtől persze csak ha esetleg nem szemből nézed a kijelzőt mert akkor esetleg nem annyira fog tetszeni de szerintem úgy sem vészes legalábbis annyira nem mint mondják egyesek! Az aku idő az függ attól mennyit nyomkodod kétségtelen hogy ha használva van eszi az aksit nagyon.
-
Andor246
tag
Én csak nevetek az olyan írásokon amikbe fikázzák az épp aktuális telefont és véletlen se idegesítem magam mert elég ha az tudja milyen jó a Z akinek van is (persze nem tökéletes mert semmi sem az)! Őszintén bevallom mikor először nézegettem a Z-t én se estem hasra de sokkal másabb ha az ember használja is nem pedig csak nyomkodja egy üzletben!!! Teljesen felesleges vitatkozni mi a jobb mert ez mindig szubjektív. Mindenkinek más tetszik és ez így van jól. Ha nem így lenne nem lehetne csak egyfajta készülék közül választani (ami nem igazán választás)
Az egyik ismerősömnek pont az tetszik a samsungjában hogy kicsit túlszaturáltak a színek. Nem tudom mert kell ezen folyamatosan vitatkozni melyik a jobb. Örüljön mindenki annak amilye van! Az persze rendbe van ha véleményeket osztunk meg de néha eléggé elmérgesedik a helyzet ami tök felesleges!!!! A normális az ha tapasztalatokat osztunk meg és segítünk egymásnak ha valami kérdése van. Úgy gondolom erre való a fórum.
Én minden esetre maradok a Sony-nál ha már itthon minden Sony!!!! -
Andor246
tag
Nem rég lettem Z tulaj előtte T-m volt és a Z-nek jobb a wifi-je az tuti!
Új hozzászólás Aktív témák
- PayPal
- Windows 10
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 5
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen monitort vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest