- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Templomegere #5444 üzenetére
Viszonylag nehezen... De nem éri meg, már egyre kevésbé használják... De nem hinném, hogy lenne rá elég pénzed.
Komolyra fordítva: Mit akartál kérdezni? Mert ez így elég érdekes...
(#5450) adamssss
Majd ha kiadta a Sony.
-
válasz
adamssss #5347 üzenetére
Belépsz a kontaktokhoz/ 3 pötty jobb sarokban/ Kapcsoaltok importálása/ Belső tárhelyről
Utána beállítod, hogy csak a telefonhoz kapcsolja, vagy a google acchoz is, utána megkeresi a fájlt a belső tárhelyen.A mobilnethez első sorban jó lenne tudni, hogy milyen szolgáltatónál vagy..
Vagy Beállítások/ Xperia/ Internetbeállítások-ra rányomsz és lehúzza automatikusan a dolgokat.Szerk, már Kali is írta, lecsúsztam.
(#5351) Invi
A jövőbeni frissítésekre nézve nem. Akkor már pl. a Közép-európaira hamarabb jöhet ki, és akkor már lehet SUS-t tolni neki.
-
válasz
adamssss #5336 üzenetére
Olyan értelemben normális, mert Win8-at használsz ahogy nézem. Az alatt csak a baj van.
Nem mond mindenki mást. Kali is mondta, használhatod a SUS-t is. Ha egy csupasz, 100%-ban gyári ROM-ot akarsz, akkor használhatod a Flashtoolt, és a legújabb 253-as Közép-európai ROM-ot.
Ha szolgáltatós a készülék, akkor szolgáltatós fog felmenni a SUS-al is, ha független, akkor magyar régiós független fog rá felmenni. Mindkettő hátránya, hogy később kaphat frissítést.
SUS-letöltéséhez is ott a link az összefoglalóban. -
-
Más is észrevette rajtam kívül, hogy a .253-as frissítés óta kevésbé melegszik a telefon?
-
válasz
SkyS1gn #5029 üzenetére
Ha közvetlen intenzív használat után nézed meg, jó hogy nem változik, mivel a Stamina lezárt képernyőnél működik, így nem ahhoz szabja a hátralévő időt, hanem az addig eltelt idő statisztikáiból veszi az infót.
A bugnál mindez akkor jelentkezett, ha nem volt előtte intenzív használat.
Egyébként az Alkalmazások/ Mind fül alatt van az Öko mód vezérlő, ezt kellett leállítani majd törölni az adatait, de szerintem most ne mez volt a "probléma". -
Ez többek között azért is van, mert a Stamina megpróbál valós idejű becslést adni. Ha az asztalon van a telefon, és úgy ellenőrzöd ezt, akkor nyilván változik az érték, de ha előtte folyamatosan használva volt, akkor ehhez igazítja a várható üzemidő értékét. Statisztikát készít, és ebből próbálja megállapítani a készenléti időt.
-
válasz
DrTechnoid #5010 üzenetére
Egyedül a tallózóban van legalul, de ugye csak akkor ha van net, egyébként nincs reklám, film lejátszásnál sincs sehol.
-
válasz
DrTechnoid #4910 üzenetére
Épp ezért ilyen méretnél sokkal jobb az oldalra nyíló tok.
-
Ezt csak azért mondod, mert Te nem használsz sok appot. De ez az egyik legnagyobb dobása a Sonyak a konkurenciával szemben, hogy itt bármikor bármi mókolás nélkül mindent le tudsz menteni, hogy ne vesszenek el az adatok. Nálam van több olyan app, aminek semmiképp sem szeretném ha elvesznének az adatai.
Ne úgy képzeld ezt el, hogy caklipakli lementi az egész rendszert, csak bizonyos appok mentéseit amiket kiválasztasz. -
válasz
SkyS1gn #4788 üzenetére
Látod-látod, csak nem olvastad el rendesen a leírásomat... Abban direkt benne van, hogy azt is be kell pipálni.
Más:
Most akkor tényleg kiadta a T a frissítést? Valaki írja már le feketén fehéren, mert akkor majd eszerint módosítom az összefoglalót. Nincs kedvem emiatt visszahúznia T-s ROM-ot, hogy megnézzem jelez e a PCC.
Kali Te nem nézted meg véletlenül a flashelés előtt, hogy jelez-e? Egyébként ha a PCC jelez, akkor a SUS-is.. -
-
Ilyen esetekben elkerülhető, nem lesz különösebb probléma belőle, most én is így frissítettem csak rá.
Jelzem a PCC is csak így frissít rá.
Ha android verzió is frissül, akkor nagyon fontos a full wipe.Szerkesztés gomb.
(#4736) w333
Nálam minden ok. Még egyszer jelzem: Szerkesztés gomb! Légy szíves használd.
-
Ha nagyon fontos, hogy megmaradjon, akkor Flashtoolnál szedd ki a pipát a Wipe Data elől, és akkor nem fogja törölni az adatokat.
(#4725) Cris99
Akkor rád is vonatkoznak a fentiek, adatvesztés nélkül is újra lehet húzni.
A Z-hez csak a legújabb flashtool jó, régebbivel egyáltalán nem működik, de mint mondtam minden ott van összeszedve az Összefoglalóban.(#4727) kali
Akkor sok türelmet kívánok neked, mert ők még a 434-et sem voltak képesek kiadni.
Igaz abban nem voltak ilyen újítások, de akkor is..
(#4728) w333
Mielőtt félrevezetsz valakit, olvasd el kérlek az összefoglalót, és szerkeszd a HSZ-ed!Köszi.
-
Srácok, aki esetleg még felrakta az új frissítést, akkor a Fehéregyensúly kalibrálásnál ezt írja be:
Színtelítettség: 9.0
Színárnyalat: 220
Gyönyörűen lehúz a képernyőről egy sárga "fóliát", csodaszép.(#4723) Invi
Ha flashtool-al felrakod, nem ugrik a garancia, mert gyári ROM-ot teszel fel, ha esetleg ettől félnél.
-
Na én is felraktam a .253-as frissítést.
Eszméletlenül jó, hogy most már feketék a sávok. Teljesen olyan,mintha a kijelző kávájának a része lenne. Nagyon jól néz ki!
Végre működik a LED Stamina alatt is.
A kalibrációval meg majd még játszani kell, hogy melyik a legjobb beállítás.
Ezzel a frissítéssel én meg is bocsájtottam, hogy még nem 4.2.(#4718) Cris99
Töltsd le EZT, és telepítsd fel flashtoolal. Zermi ezt linkelte, én is ezt raktam fel, hibátlanul megy! -
Nagyon jó! Most szedem a .434-es NL ROM-ot, mert nekem UK volt fent. Bojszintsa meg, de kár, hogy még nincs global ROM...
Az Xperia blog-on szépen látszik, hogy fekete lesz az értesítési és a navi sáv. Nagyon jó!!(#4709) Cris99
XDA-ról tedd fel Te is azt a ROM-ot. Ez az. Szedd le hozzá a flashtoolt, és rakd fel. Összefoglalóban ott van minden.
-
és (#4684) zenwalk
Dehogynem tud értesítést a Gmail, ráadásul elég profin.
Gmail elindít ->3 pötty -> beállítások-> rányomsz arra a fiókra, amelyiknél szeretnél értesítést, és ott az Értesítésekbe teszel egy pipát.Azért mondtam, hogy elég profin, mert az értesítési sávot lehúzva, már olvasható is a levél, valamin egyből archiválható, ha nincs már rá szükség.
-
Már csak azért sem mert az ágyam közelében eleve nincs konnektor (mondjuk nem is egészséges), ezért éjjelre nem szoktam soha fennhagyni töltőn, hogy mellettem lehessen. Meg általában valamit hallgatok rajta, és arra alszom el, ezért van automatizálva, hogy X időpontban mindent kapcsoljon le, és menjen repülőbe, reggel pedig vissza.
-
Egy kis pozitív az akksiról:
Amiről már rengetegszer szó volt, hogy erre sem sok készülék képes, hogy készenlétben kibírjon ennyit százalékcsökkenés nélkül.
Átlag használat mellett nálam simán hozza a 1,5 napokat.
(GSam még nem kalibrálta be az értékeit, ezért írja "rosszul" lent az átlag akkuidőt.)Rengeteget lehet nyerni pl az éjjeli repülő üzemmódba rakással, mert szerintem kevés olyan ember van, akinek 0-24 elérhetőnek kell lennie, és ezzel sokat meg lehet spórolni. Főleg automatizálva a repülő mód kapcsolgatását, akár napokra lebontva.
-
-
válasz
darvinya #4606 üzenetére
Az oké, azt hittem van még rajta plusz csati. Mikor rákérdeztem Sony centerben, hogy van-e, akkor még nem volt, mondta a koma, hogy tudom-e, hogy mire jó? Akkor azt mondta, hogy így lesz HDMI kivezetése, de most, hogy utánanéztem ezt szépen beképzelte magának. Így viszont tényleg nem lesz adatkapcsolat a gép és a teló között.
Nekem egyébként még ez az "Xperia X" jön be nagyon, ha valaki lát valahol, ebay-en akár, az ne tartsa magában. Kár, hogy Asia only..
-
válasz
Templomegere #4603 üzenetére
Nocsak. A T kiadta volna az új szoftot? Mindenképp nézd meg, és majd írd le, hogy a .434-es végű Build-et rakta-e fel.
-
válasz
SkyS1gn #4600 üzenetére
Szerintem de. Mivel a dokkolóba dugod be a micro USB-t, így ugyan úgy USB-n ha gépre dugod látnia kell.
(#4601) Templomegere
Azért ne dugd meg.
Milyen szoftver van jelenleg a telefonodon? Lehet, hogy a PCC kiírja, hogy friss szoftver érhető el, de ugyan azt tölti újra, mint ami rajta van. (Látszólag) -
A legtöbb ilyen hiba, a nem megfelelő telepítésekből adódik.
Mivel a nagyrészük, amit felsoroltál GB-vel jött ki, az átlag felhasználó fogja magát, és ráfrissít PCC-vel, amitől persze, hogy laggolni fog az egész rendszer, mivel megmarad rengeteg fájl az előző rendszerből. Minden frissítést ajánlott, de a rendszer verziót váltó frissítést mindenképp SUS-al elvégezni, pluszban az SD kártyát, belső tárhelyet is formázni a műveletek után..
(#4473) petipetya
+1
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- PayPal
- Windows 10
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 5
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest