- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
LittleBoss #8978 üzenetére
Így viszont ha elviszed szervizbe, akkor jó eséllyel ők sem tudnak kinyerni belőle semmit,és talán kicserélik az alaplapot, vagy a teljes készüléket.
-
válasz
SonyNex7 #8748 üzenetére
A fóliát márka KERESKEDÉS nem cserél, ellenben a márka SZERVIZ igen. Viszont ennek hátránya, hogy egyetlen egy van az országban a Cordon electronics.
(#8751) Cris99
Semmi probléma 4.3-al. Itt is ugyan az van mint ahogy a Z-nél is, ha frissítés után nem volt factory reset, akkor előjöhetnek hibák. Ezért ajánlott visszaállítani.
A merülés meg pont, hogy ellenkezőjére változott. Kb 30%-al bírja jobban az aksi a frissítés óta. Így ha nem játszom, viszont folyamatosan van net, legyen az wifi vagy 3g akkor simán elmegy a N4 2 napig. Szóval csak pozitívat hozott a 4.3. -
Azért ezen pontosítanék. Az összefoglalóban is belekerült, hogy a root nem jár garanciavesztéssel. De igen azzal jár, csak ez egy visszafordítható folyamat, eltüntethető nyom nélkül. Ha rootolva viszed be gariztatni, és megvizsgálják, hogy történt-e szoftveres módosítás, akkor kibukik, hogy rootolva van, és megvonják a garit. Ezért fontos kihangsúlyozni, hogy gariztatás előtt nagyon fontos unrootolni.
Persze ha olyan baja van, hogy nem lehet pl bekapcsolni vagy valami, akkor már ők sem tudják kiszedni belőle ezt az infót. -
Adaway.
-
válasz
szlovibuki #8186 üzenetére
1 méter mélységig maximum 30 percen keresztül. Nem feltétlenül szereti a nem teljesen tiszta vizet.
-
Miért folytatod a flame keltő magatartásodat ebben a topikban? Úgy gondolom, már többször szóltam/tunk, hogy ne tedd.
Ezt a bootloader dolgot meg hagyjuk már, ha valaki vállalja, hogy ezzel ugrik a garanciája, és nem függő a készüléke akkor majd kinyitja. Ezek fényében nem kell úgy feltüntetni, mintha ezzel rengeteg előnyt lehetne szerezni. -
válasz
boogie84 #7920 üzenetére
Nem teljesen értelek. Ez más gyártóknál is így van. Iphone esetében a jack csatinál szintén van egy indikátor, annak is elég egy esőcsepp, párás hely és ha elszíneződik, akkor el lehet köszönni a garanciától. Itt még védve is vannak az indikátorok is az ajtó alatt. Vigyázni kell az indikátorokra. Ennyi az egész.
-
válasz
boogie84 #7914 üzenetére
Csak, hogy idézzek az összefoglalóból: "Ezek érdekében minden nyílást (microUSB,microSD, SIM) kis ajtócska véd. (Itt jegyzem meg, hogy az ajtók alatt található egy kis fehér indikátor, amely ha elszíneződik, akkor a garancia elvész"
Már a legeslegelején beleírtam.(#7913) dekrer
Legyen igazad. Csak azért azt is számításba kell venni, hogy mikor jöttek ezek a frissítések, az S pl 4.1.2 kapott, ami már rég nem friss, mivel van 4.2.2, sőt nem sokára 4.3 is lesz (lényegében már van is).
Az lesz a kérdés, hogy a gyártók, hogy fognak a 4.3-ra tekinteni, mert ha főverzióként (amit azért kétlek), akkor már a Z nem fog 5-ös Androidot kapni, mert általában 2 vagy 3 főverziót ad a Sony, de inkább csak kettő.
Az is igaz, hogy akinek nem olyan életbevágó, hogy a legfrissebb szoftvere legyen, annak nem gond. Akinek meg fontos, az vesz Nexust. -
Így van. Egyedül ezzel a jó darabig frissülni fog dologgal nem értek egyet, mert míg csúcs készülék addig igen, de után már lassan fognak csak csorogni a frissítések. Lásd az S milyen későn kapta meg a JB-t. Pedig tavalyi csúcskészülék.
Talán még jönni fog a 4.3, amit elvileg szerdán fog bemutatni a Google. -
válasz
Mattycska #7893 üzenetére
Besétálsz a Telekomhoz, ha dominóban vetted a készüléket, akkor leperkálsz 25k-t és függetlenítik. Ha előfizetéssel, akkor 15k-t kell kifizetni+ az összes kötbért (100ezres tétel), és utána lehet, hogy ki tudod nyitni a BL-t, de ezzel ugrik is a garancia, mert nem lehet úgy visszazárni, hogy ne hagyjon nyomot.
-
válasz
boogie84 #7866 üzenetére
Piros. De pont amit linkeltél szétszedős videó, ott mutatta az a "mester" aki szétszedte a telefont, és ott látszott, hogy pirosak.
Ha az ajtóknál eresztett be, akkor mindenképp elszíneződik az indikátor, mert az még párától is képes elszíneződni. Ha máshol ázott be, akkor nyilván az ajtók alatti indikátorok épen vannak. De szerintem belül máshol is vannak benne indikátorok.
-
válasz
exelsior1 #7783 üzenetére
Egyszer s mindenkorra. A Sony centerek nem szervizek, viszonteladók. Így a nem náluk vásárolt telefonokkal semmit sem tudnak kezdeni, a náluk vásároltat is továbbküldik az egyetlen hazai Sony szerviznek, a Cordon electonics-nak.
Azt is leírtuk többször, hogy fólia cserével egyáltalán nem érdemes szolgáltatóhoz fordulni, ezzel egyenesen a Cordonhoz kell fordulni. -
Max fél óra, de ez függ a net sebességtől is, mert a SUS letölti a teljes FW-t, ami 700 MB körül van, de egy 15 perc alatt gyors nettel simáén megvan.
Gyári visszaállítás: Mikor kész lettél a SUS-al, elindítod a telefont Beállítások/Biztonsági mentés és visszaállítás és itt gyár adatok visszaállítása. -
Ha előfizetéssel vetted, akkor természetesen ugyan azon az áron vehetsz. Azt hittem, hogy a dominós akcióban vetted, amikor 108k volt, ami azóta ismét 128k lett. Ha elállsz a vásárlástól, utána is nyugodtan vehetsz egy Z-t, csak azt kell megvárni, hogy visszaállítsanak mindent, a vásárlás előtti állapotra. Utána már szabad a vásár.
(#7666) varmi2
A "hátulütője" annyi, hogy csak T-s kártyával használhatod. Eddig azt mondtam, hogy az is hátulütő, hogy később adja ki a T a szoftvereket, viszont eddig erre folyamatosan rácáfolnak, és rendre hamarabb kiadják, mint ahogy a függetlenek megkapnák itthon. A T ráadásul rendes 2 éves gyári garanciát ad, így nincs gondod vele.
Ha előfizetéssel lett vásárolva a készülék, akkor megeshet, hogy letiltják, ha az illető nem fizeti az előfizetésének a költségeit. -
válasz
boogie84 #7646 üzenetére
Az értesítést jelző led a 253-as frissítés óta Stamina alatt is működhet, ha engedélyezed a beállításokban.
Nem tartotta valami ébren a telefont? GSam Battery Monitorral meg tudod nézni, mi ébreszti a telefont.(#7645) kyru74
Nem vagy túl szerencsés az már biztos... Fordulj darvinya kollégához, hátha tud segíteni a szerelésben.
-
-
Ma elvitték a Z-t, így már csak olvasni járok ide, meg ha tudok, segítek.
-
válasz
miklos0308 #7545 üzenetére
A Sony ezt kihagyta belőle.
-
válasz
DrTechnoid #7339 üzenetére
Nyilván elírtad, de azért tisztázom. Mini USB nem fogja tölteni, mert nem hozzá való, micro USb-vel lehet tölteni.
Próbáld meg esetleg számítógépről tölteni, ha töltőfejről próbáltad volna, és fordítva. Próbáld meg újraindítani, kikapcsolni, kikapcsolva tölteni. Ha semmi akkor a MM-ba vidd vissza, ők küldik a szervizbe.
-
válasz
Ferenczi Áko #7297 üzenetére
Hogy ne egy szappantartód legyen, ne nézz túlszaturált színeket és legyen vízállóságod.
Komolyra fordítva, ezt neked kell eldönteni, nézz meg élőben egy Z-t, próbáld ki, és olvasgass a fórumban. -
válasz
kavics325i #7268 üzenetére
Szerintem csak pozitívum. A kijelzőn rengeteget javítottak a legelső FW-hez képest, jobb lett a kamera is azóta, smoothabb lett a rendszer, üzemidő is javult.
A gyári launcher néha megröccenhet, de megfelelően elvégzett frissítések után nem lehet ilyesmivel találkozni. -
válasz
redbullone #7229 üzenetére
1. Ki és hol mondta ezt, hogy ez egy törés álló telefon?
De válaszolok, nem nem az. IP 57 tanúsítvánnyal rendelkezik, ezáltal védve van a portól és 1 méter mélységig a víztől 30 percen át.
2. Gariban ilyet nem csinálnak, mechanikai sérülés történt innentől kezdve megvonják a garit és ennyi. Saját költségedre megcsináltathatod. -
válasz
Csepi292 #7197 üzenetére
Melyik szolgáltatónál vagy?
Ha esetleg T-mobile akkor előfordulhat, hogy volt az előfizetéseden valamilyen plusz net bővítő csomag, amit lemondtál, így az esetlegesen a csomagodban lévő nem tudott aktiválódni (gyakori hiba a T-nél) ezért azt ügyintézővel vissza kell kapcsoltatni.
Ha nem ez okozza, akkor próbáld meg a beállítások/Xperia menüpontban lekérni az internetbeállításokat. De szinte biztos vagyok benne, hogy ez valamiféle szolgáltatói hiba lesz. -
válasz
miklos0308 #7192 üzenetére
Warez programok is okozhatnak ilyesmit. Az NFS Most Wnted nem kompatibilis a Z-vel, szóval biztosan nem a playből telepítetted.
-
válasz
bolondember #7178 üzenetére
Egy ideig "harcoltam" ezek ellen, minden egyes Sony hírnél jött a fikázás, hogy sz*r a kijelző, közben 99%-uk soha nem is látott ilyen telefont élőben, de egyből szidnak mindent, de már rájuk kell hagyni.
-
válasz
miklos0308 #7120 üzenetére
Kikapcsoltad a driver aláírásos dolgot?
(#7119) szentespeter
Szerintem ez a legegyszerűbb módszer, két gombot nyomva tartasz és kész.
-
válasz
szentespeter #7117 üzenetére
Sehová. Power gomb + hangerő Le egyszerre. De már jó párszor leírtam.
-
válasz
boogie84 #7103 üzenetére
Igaza van darvinya kollégának. Sajnos a Cordonnál nem szakemberek dolgoznak, hanem egyszerű betanított munkások, akik lépésről lépésre csinálják meg a telefonokat. Itt olvashatsz a dolgaikról, hogy mik mennek ott. Rengeteg a panasz, és sok volt dolgozó is megszólalt már, hogy mik mennek ott...
Egyébként ilyen esetben szinte biztos, hogy kicserélik az egész panelt, mert ott biztosan nem kezdik el forrasztgatni, egyszerűbb a csere. Lehet visszaküldik a gyárba, és ott majd újrahasznosítják, de a szerviz szinte biztos nem forrasztja. A másik pedig, hogy mivel ez mechanikai sérüléssel járt, nem megfelelően volt behelyezve az SD, így még az is megeshet, hogy emiatt megvonják a kolléga garanciáját. -
válasz
miklos0308 #7088 üzenetére
Az összefoglalót olvasd, ne az XDA-t. Szintén az összefoglalóban találod a 4.2-es T-mobile-os szoftvert..
-
válasz
miklos0308 #7063 üzenetére
Képtelenség kárt tenni vele a telefonban, ne félj tőle. Az összefoglalóban leírtam mindent lépésről lépésre.
-
válasz
Jokerke #7043 üzenetére
1. Ti ahogy használjátok és amit csináltok rajta , mennyit bír ki az akku?
Ha nem vagyok itthon, akkor folyamatos 3G, néhány telefon. 1 napot simán elmegy így.
2. A vízállóság garantált?
Amíg az összes ajtót becsukod, igen.
3. Ha veszek hozzá dokkolót abba filmet nézhetek?
Igen.
4. Nem szokott akadni? Reccenés nélkül megy?
Nem találkoztam akadással, néha panaszkodtak, hogy a gyári launcher meg-meg röccen, de már ez sincs.
5. Full HD cuccok megakasztják?
Szerintem nem.
6. A kijelző tényleg annyira ratyi amilyennek mondják?
A kijelzővel semmi probléma, azóta rengeteg frissítés jött, mindegyikkel kalibráltaka kijelzőn, ráadásul egy ideje már elérhető a saját kalibrációs beállítás is.
7. Játékokat viszi akadásmentesen?
Amiket próbáltam igen. (RR3, Asphalt7, ModernCombat4)
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- PayPal
- Windows 10
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 5
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm E-sim / Gyári Garancia 2026.10.22-ig
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest