- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
válasz
bolondember #6913 üzenetére
Fel is tetted már?
-
boogie84
veterán
Ha nem is hibalehetőség, de a háttérben fut. Bizony.
Az a furcsa h ez a feladatkezelőnek nevezett virtuális gomb egy vicc. A háttérben ugyan úgy futnak tovább, legalábbis az általad említett két alkalmazás biztos.
(#6910) darvinya: Ha ezek a koncepciók napvilágot is látnak, (mármint a cybershotos verzió) akkor kénytelenek leszünk cserélni.
-
boogie84
veterán
4.1.2.
Miért vált néha háttérképet a telóm?
-
boogie84
veterán
válasz
zsoleer #6831 üzenetére
Igaz hasznaltan vettem, de abbol bajod nem lesz, ha bekapcsolod a telefont es megnezed h a kamera kepe tiszta e. Elofordulhat ugyanis h a javitott (gyari javitott) keszuleket neha nem a megfeleli modon szerelik ossze.
Esetleg ha az uzletben van wifi azt is ki tudod probalni.
Ez csak egy jo tanacs mindenkinek. -
boogie84
veterán
Ezt a filet miért nem tudom rámásolni a készülékre?
MotoGP.2013.R07.Holland.Verseny.720p.HUN.HDTV.x264-JVC.mkv , Méret: 2,82 GB (3 028 523 944 bájt)
Kártyára sem tudom gépre kötve.És a korábbiakkal (avi) szemben miért nem ajánlja fel h átkonvertálja?
Az xvid, divx filmeket sem játssza le a gyári lejátszó? -
boogie84
veterán
válasz
BanditAkos #6672 üzenetére
Fogyasztovedelem???
-
boogie84
veterán
Tudnátok javaslatot adni, h a készüléken melyik mappába másoljam be azokat a csengőhangokat, zenéket hogy a készülék akármelyik alkalmazása lássa.
Pl tegnap akartam ébresztőnek beállítani egy zenét (fel kellett tennem egy handcent sms-t h az ő alkalmazásával be tudjam tölteni a gyári ébresztőbe a zenét, mert a gyári nem látta).Ezek vannak:
Ezek az alkalmazások nem látják mindet:Illetve azt nem értem perpill h a Gmail miért nem értesít ha emailem érkezik.
-
boogie84
veterán
válasz
BanditAkos #6601 üzenetére
-
boogie84
veterán
Valaki be tudná linkelni h hol vannak összefoglalva a gyakran ismételt kérdések? Egyszerűen nem találom.
-
boogie84
veterán
Úgy látszik nem kérdeztem elég részletesen a dolgokról.
A gyári lejátszó nem képes kezelni a könyvtárakat amikor az mp3-akat felmásolom egy saját könyvtárba???
Ne legyen már ipotato majmolás.
A másik h az avikat le sem játssza a készülék??Ezeket is konvertálni kell???
Miért van h ha egy sima sms-t szeretnék küldeni akkor az email címeket látom és nem a telszámokat?
Valaki segítsen, mert kivágom ezt a szépséget!
-
boogie84
veterán
Milyen beállítást igényel az a funkció miszerint ha kapok egy mailt, akk a gmail ikonján egy kis méretű szám jelezze az emailek darabszámát?
Szintúgy a facebook-on történő eseményeket... Viber... Gtalk... -
boogie84
veterán
pepe091 javaslata szerint cselekszem. Most fut a SUS, majd utána egy restore. És jöhetnek a programok.
Egyébként a kijelzőjére sztem egy panasz nem lehet! -
boogie84
veterán
Megvan végre!
-
boogie84
veterán
válasz
SkyS1gn #6373 üzenetére
Ma kíváncsiságból lefotóztatom egy Z-vel a motorom, megnézem h kb tudja e ugyan azt mint anno a Mini.
Egyébként tényleg nem rosszak a képek.
(#6374) Nodika88: Tudom persze h ez csak egy telefon. De ha vki 170 felett vesz egy telót (ha végre rászánom magam, mert qrva drága) akkor tudja is az elvárásokat.
-
-
boogie84
veterán
válasz
Something_ #6318 üzenetére
Sztem pont fordítva. Míg a Z képén látszik a tégla piros a járdán, addig az S3 képén rózsaszín. Igaz a piros Suzuki az pirosabb az S3 képén. + élesebb is a Z képe!
Érdekesség h egyik képen sem látom azt h verőfényes napsütés lenne. Ez a kamerák hibája v mi lehet? Ma pl 36 fok van, egy felső sincs az égen, Tesztre biztatlak ,mert nem hagy nyugodni, h nem csinál egyik kamera sem egy napsütéses képet. Mit gondolsz?
(#6322) Cris99: Kérhetne az embertömeg (én) tőled is képeket?
(#6323) HGabor89: 9Mp
13-as a kamerája v tévedek?
-
boogie84
veterán
válasz
Something_ #6315 üzenetére
A törpés képen egál.
Érdekes h az utolsó képen is egált látok, illetve az áll még közel az S3 képéhez.Fontos! Napfénynél készíts még képeket, mert könnyen lehet h amiatt ilyenek a képek! Anno én világos nappal sok fénynél jó képet tudtam csinálni az X10minivel is.
Azt hiszem így jobb képet kapnánk.Am köszi az eddigieket is!
-
boogie84
veterán
Jojjenek az infok kerem szepen! Fel orankent ranezek a topicra hatha van uj info. Bar tudom h volt ez elott 6299 hsz, de pl olyanokat esetleg lehetne h fw frissites elotti utani kepeket, alkalmazasokat, home screeneket.
Stabilitasrol par infot, pl ha kint van 6 widget a kepen akkor sem akad a kepernyo...
A widgetek mennyire meritik az akksit.
Honnan lehet nem sony markaju dokkolot beszerezni.
+ akkumulatort marneztem a sony oldalan. 9+posta. A vibrator alakut. Pl ezt v ilyet is lehet olcsobban venni vhol?Koszi az infokat...
-
boogie84
veterán
Mindenki tud irni egy privatot ugye? Foleg ha olyan trukkot mutat ami csak sajat felelossegre csinal meg az ember...
Aki meg lusta irni egy uzenetet az olvasson csak meg varja a csodat!En speciel telefosom a topicot hulyebbnel hulyebb kerdesekkel mert meg akarom ismerni a keszuleket, elonyeit hatranyait, tuljok tapasztalatait. Ha kell privatban.
-
boogie84
veterán
válasz
Something_ #6235 üzenetére
Phs tesztekben ennyire azert nem latszik a kulonbseg....
-
boogie84
veterán
Ez a mappás dolog a gyári szoftverben van?
Létezik magyar részletes bemutató a készülékről?
Mobilarénás 45 percben nem tesztelték végi még januárban...
Köszönöm. -
boogie84
veterán
Egy 3GS-hez képest azért csak jobb az üzemideje a Z-nek, ugye?
Illetve Navigációs programok, Pl iGo vagy Navigon fel van már készítve full hd felbontásra? -
boogie84
veterán
Értem, nos ez megnyugtató.
Kérdés h mi értelme a fóliának ha az üveg ellenáll a karcolásoknak? Ezt nem nagyon értem. Főleg azt nem értem h ha az ember nem tudja h a fóliát karcolgatja akk miért tesz fel ilyen videót, videókat?(#6174) nyakoati: Igen, pont megtaláltam én is. És vissza is térnék a fenti kérdésre.
(#6176) Cris99:
-
boogie84
veterán
Öhmm
A felhasznált anyagok tekintetében az üveg és a plasztik dominál, előbbi elvileg nemigen törik, mivel a hátlapon is átlátszó borítás kocogtatás nyomán tutira nem tűnik üvegnek, pedig hivatalosan az is edzettüveg, az még kérdés, hogy ez Dragontrail Glass-e, ezt nem erősítette meg a Sony.
Ez most komoly h a csávó a videóban egy fóliát karcolgat? Nem is értem az embert.
(#6169) njnl: Nyugottság van Lalikám. Csak egy kérdés volt, nem akarok én semmit hülyeséget indítani, csak informálódom a telefonnal kapcsolatban.
(#6168) kali: Én kérek elnézést. Nem olvastam el mind a 6000 hsz-t.
Próbálta már valaki a tulajok közül h milyen az előlapi védő üveg vagy nem üveg? Ez most akkor Dragontrail Glass v nem?
-
boogie84
veterán
Akksi teszt. Igazából a 3 készülék közül a Z a leggyengébb.
(#6116) zenwalk: Nálam anno ilyen az X10 minivel volt. Nem volt stabil a wifi. Igaz abban nem is volt hely az antennának. Normál esetben nem lehet vele gond!!
-
boogie84
veterán
válasz
pepe091 #6086 üzenetére
Azt mondom azért az ios nem olyan rossz, vannak benne jó ötletek. Valami olyasmi is elérhető, mint az ios-ben a könyvtár (egy ikonon belül több ikon)? Ezen a képen nem tudom h van megvalósítva, lehet h pont úgy ahogy kérdezem.
Más: nem tudom h ez új e valakinek, szakértőknek biztos h nem: Secret Menu and Hidden Functions
-
boogie84
veterán
válasz
pepe091 #6074 üzenetére
Értem, köszi!
(#6075) kali: Ezért jöttem tulajokat, hozzáértőket kérdezni.
Anno volt egy Xperia X10 minim. Azon anno az ADW launchert kellett futtatnom, h így nézzen ki a képernyő, mint a mostaniak. Kérdés hogy van e olyan alkalmazás, (még merészebbet kérdezek) esetleg így működik e a telefon, mint az Ipotato képernyője, hogy az ikonok felett megjelenik egy szám, ami tulajdonképpen az értesítéseket jelzi. Pl h hány üzenetem, emailem érkezett.
Megoldott már az ondroid oldalon? Ez nagyon tetszett az ipotatoban.
-
boogie84
veterán
Üdv!
Tulajdonosok be tudnának röviden számolni, vagy megcáfolni azt infót, miszerint elég sok hibás Z-vel találkozhat az új tulajdonos?
Köszönöm.Ez a készülék lenne a kövi amit kiszemeltem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Yettel topik
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Egyedi ékszerdobozka
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest