- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
boogie84
veterán
válasz
Palesz191 #14445 üzenetére
Ez bizony a lencsén van. Egyszer zoom-oltál vele és bizony annyi is.
Melegedés:
Nálam a hátlap olyan drasztikusan felemelkedett h feljebb van mint a telefon oldala. Minimálisan de nemhogy belülről érezni a peremet, hanem kívülről.
Azt hiszem holnap irány a Yodafone, és megy vissza garba.- Koszos lencse
- Hátlap
- Töltőcsatlakozó fedél laza + lötyög a töltőkábel is a csatlakozóban. -
boogie84
veterán
SUS-al mikortól lesz elérhető a 4.3?
-
boogie84
veterán
4.3-ban már van egy gomb az összes futó alkalmazás bezárására? Ill a nem olvasott sms, és nem fogadott hívásokra létezik már gyári emlékeztető amiben hangot is és időt időintervallumot is lehet állítani?
Ha nem akk nem vagyok előrébb. -
boogie84
veterán
Pár napot tudtok várni...
-
boogie84
veterán
válasz
laszlolczka #13272 üzenetére
Szín hűbbek?
-
boogie84
veterán
válasz
laszlolczka #12889 üzenetére
Ez miben jobb mint a gyári?
-
boogie84
veterán
Enyém is Sharp. Most akk köpjem le?
-
boogie84
veterán
válasz
darvinya #11204 üzenetére
Ennek a keszuleknek egyetken hatranya talan a gyenge hardver. Igaz h ekkira felbontashoz nem kellene sokkal erosebb, de azert 2013-at irunk.
+ valszeg erre nem lesz mar uj szoftver elerheto.
Egy zseblampa gomb nem lenne rossz, azzal talan kimeritene egy horgaszatnal, vadaszatnal, epitkezesen hasznalt mobil tudasat. -
boogie84
veterán
Nem tudom ki hogy van vele, annak ellenére h Z-m van tetszik ez a bitang. Caterpillar B15
Hardverben fényévekre elmarad a Z-től, de mégis csak csak brutál a megjelenés. -
boogie84
veterán
Anno azt írtam, és ma is ezt mondtam Bigkok-nak, hogy ez a kamera nem olyan jó. Ennek ellenére ma csináltam a mosás után egy két képet és azt kell mondjam h nem rossz!
Volt olyan kép ami fakó lett, ilyenkor a fénymérés vagy fókusz állítgatás közben nyomtam meg a felvétel gombot, azért nem lett jó.
Meg vagyok vele elégedve!
Bigkok te láttad ma a motort, ugye h szín hűek a képek!
Azt kell mondjam h ha megvárod míg fókuszál (auto fokusz) akkor keres egy olyan pontot ahol jók a fények azt hiszem.Aki azt hiszi h kaka a típus wifije annak itt egy a garázs mellett készített wifi sebesség teszt, T-home 15/1-es nettel:
Aki azt hiszi h a kis ikon alacsony jelerősséget mutat az mérje le a sebességet.
-
boogie84
veterán
válasz
frici90 #10211 üzenetére
Bakker az enyemen is. Gondoltam megnezem, a hatlap egy sikban van a kerettel. Tisztan latszik h elvalik a hatlapon a ragasztas, mert en nyomkodni is tudom, latszik ahogy mozog a hatlap.
3D-s jatekokkal nagyon ritkan ha jatszom. 3G, Wifi, film ami nalam eszi az akksit.
Ebbol nekem is szerviz lesz!
-
boogie84
veterán
válasz
SkyS1gn #10318 üzenetére
Párától nem kell tartani! Anno a 3GS-en sem szinezodott el a csik, amikor a nyari melegben szinte nedvesen vettem ki a zsebembol. Sztem azzal nem lesz gaz, de ez az eset eszmeletlen!
mrlujoak: Az alap h az ajtokat eseteg a gumikat is ellenorzi az ember, foleg ha mosogatni akar... Ezzel egyetertek. De lasd be a kollega esete nem korrekt!
-
boogie84
veterán
válasz
levialeigazo #10240 üzenetére
Aki ekkora kijelzot vesz vigyazzon ra! Amikor megnezted a telefon mereteit miert nem ugyeltel ra jobban?
-
boogie84
veterán
válasz
stilo18 #10197 üzenetére
Ez marha jó, de aki használja a készüléket az nem csak képeket nézeget, hanem wifi, gps, film, 3G. Ezekkel merül igazán a készülék (talán a zene is, de annál ugye kikapcsolt kijelző van) . GPS-en kívül ezeket napi szinten kapcsolom ki-be 50× biztos.
Am kijelző fényereje nekem csak filmeknél emelkedik ill napos időben. Minimumon használom, BE2 kikapcsolva. -
boogie84
veterán
Még egy ami hiányzik.
Ha megkapok egy üzenetet jó lenne ha be lehetne állítani h pl hány percenként és hányszor jelezze a nem fogadott hívást és sms-t. Amit javasoltatok az a light flow nálam, nem működik. Erről tudsz vmit?
Pl iPotato 3GS-ben azt lehetett állítani h 10 percig percenként jelezzen. Nekem szimpatikusabb az 5 percenként pár alkalommal... -
boogie84
veterán
Lehet tudni valami újat a 4.3-ról? Konkrétan nekem az hiányzik a gyári lezárt képernyőn h balra nem lehet hozzáadni egy zseblámpa funkciót. Jó lenne ha ilyen érkezne.
-
-
boogie84
veterán
válasz
Hegyirabló #9772 üzenetére
10cm-es viz az ugyan az mintha uszna egyet? Erre ne vegyel merget! Dugd egy 100l-es hordo aljara es meglatod...
dekrer: A krussel tokban ill tokkal mukodik a kijelzo is?
-
boogie84
veterán
válasz
Zsmester89 #9479 üzenetére
Hála a jó égnek h nem csak nálam. Már azt hittem h gatya a telefonom.
Köszi a megnyugtatást. Győrben sem megy a mobilnet a T-nél.(#9482) kali: EGYÜTT. VELED
Senkinél nincs mobilnet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 5
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen monitort vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest