- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Leépíti a Sony az európai piacot?
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
attis81
csendes tag
válasz
Gloryan #6823 üzenetére
Hali
Az enyém 2 hete szervizbe 2x lemostam csap alatt ,mid két hangszóró recsegett torzított ,nem volt megfelelő hangerő.
Visszavittem a boltba ahol vettem vidéken (ismerős több telefont vettem már tőle ) , ő visszaküldte a nagykerbe ahonnan rendelte ők meg németországba küldték mer elvileg onnan való , imei szám alapján néztem a sony oldalán 2 év sony gar van rá, pedig én csak 1 év saját gart kaptam a mobilboltostól.
Kiváncsi leszek mikor lesz telefonom? -
válasz
Gloryan #6823 üzenetére
Nem volt jó ötlet a hajszárítózás, szerintem. Ha beragadt egy kis piszok vagy szösz (szerintem inkább az lesz a ludas mint a víz) ami a vízbe tétel előtt a hangszóró rácson átjutott, azt a hajszárító nem fogja kivinni, több kárt okoz mint hasznot hajt. Én inkább megöblögetném újra a telefont a hangszóró résznél és kíméletesen lassan szárítanám ki (nem tűző napfény, nem radiátor, nem hajszárító).
(#6825) kriszkoczi
Az SWR10-re vonatkozó Sony választ belinkeltem már erre a fórumra, keress vissza. Valszeg a Cordon annál okosabbat nem tud mondani.(#6839) vicces
Az android update miatt nem lesz olyan appod, ami sírna hogy neki 5.x-es android kell. Maradhatsz a 4.4-en évekig akár, ugyanúgy menni fog minden.(#6840) ViSAS
Minden kérdésed felmerült már, a kereső használatával a címszavakra megtalálod az összeset.(#6853) Wajk
TFT készítővel? Már az LCD-t is moddolod?(#6874) fPApi
BL nyitást én a helyedben elfelejteném... És a pre-root után izibe TA backupppal menteném ami menthető. ;-)(#6876) fPApi
Én nem ismerek annál egyszerűbb módszert BL nyitás nélkül. Viszont ha tesztelős és bátor hangulatban vagy, kipróbálhatod hogy ha nyitod a BL-t majd visszatöltöd a TA-t és zárod a BL-t akkor minden nyoma eltűnik a BL nyitásnak (DRM)?(#6894) LouiS22
"Az meg egészen biztosan nem úgy lesz, hogy te "szerzel" egy friss térképet, azt bemásolod valahova és menni fog."
Egészen biztosan így lesz, mint ahogy eddig is így volt. Aki nem volt rest és felment a legismertebb torrent oldalra, eddig is vígan használt hárombetűs navigációt, friss térképekkel. Sőt továbbmegyek, mindegyik nagyobb navigáció márkának felkerülnek a tört változatai, nehogymár pont majd ezt nem lehet majd sehonnan megszerezni.
Egyébként TUTI hogy lesz arra lehetőség hogy átállj róla egy fizetős változatra / fizetős térképre tegyél szert. -
-
zotyi8
tag
-
darvinya
titán
válasz
Gloryan #4930 üzenetére
- diavetítés háttereknél
- telefonon a zenelejátszási lista módosítása
- csoportokhoz csengőhang hozzárendelés (anélkül, hogy külön - külön kéne mindenkihez)-SensMe SlideShow-nál ilyen nálam [link]
-Zenelejátszóban bármilyen módon tudsz lejátszani(persze ID3tag rendben van, akkor könnyebb), pl: előadó, számok, albumok, legtöbbet játszott, hangulat, stb.
-Sajnos csak egymáshoz rendelve működik -
VincentV
csendes tag
válasz
Gloryan #4930 üzenetére
"...ez a telefon szerintem tényleg MEGÉRI!"
Nekem is nagyon tetszik(szett
) minden tekintetben, csak víz közelébe ne menj vele, mert ha nincs szerencséd úgy jársz, mint én
és még pár hasonló user akiknek vízzel érintkezett a vízálló(ként reklámozott) telefonjuk aztán most xopnak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- Építő/felújító topik
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Hobby elektronika
- Futás, futópályák
- Nintendo Switch 2
- Nintendo Switch
- Home server / házi szerver építése
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest