Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- One mobilszolgáltatások
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImkO91
csendes tag
Sziasztok,
én is jelzem 23.4.A.264-es frissítés érkezett a T-től. Részletek később.
Üdv,
Imi -
ImkO91
csendes tag
Tudom, hogy már unalmas ez a téma, de van véletlen bárkinek bármilyen kósza infója arról, hogy mikor érkezhet a T-nél a 23.4.A.1.232 fw?
Köszi!
-
ImkO91
csendes tag
Nem tudom ki szokott timelapse-eket készíteni, fix fókusznál indokolatlan belefókuszálások vannak, minden x-edik kép rossz. Tudom, hogy ott van a Framelapse, de az mégis csak videóból kreálja, azzal nem érem be. Ha valaki találkozott ezzel a hibával vagy tudja, hogy miért lehet, írja le köszi. (Egyébként 4.4.4 óta van ez a hiba.)
-
ImkO91
csendes tag
Nálatok nem fordult elő olyan, hogy meghajlott a fényképező lencséje valahogy? Úgy vettem észre, hogy egy tök egyenes dolgot fotózok és nem egyenes.
-
ImkO91
csendes tag
válasz
plesotamas #5960 üzenetére
Szép kis írás, télen, illetve szobahőmérsékleten nem fogsz túlmelegedést tapasztalni, viszont nyáron... Voltam vele tengerparton, mondhatni az a legszélsőségesebb hőmérséklet(kb. 35 fok), na ott kis túlzással használhatatlan, videófelvételnél 2-3 perc, illetve 5-10 kép után garantált a túlmelegedés(Nyaralás alatt több nap használat után már nagyon idegesítő volt, de ez van, meg kell tanulni együtt élni vele). Egyébként szobahőmérsékleten nálam 14 perc körül melegszik túl 4K esetén.
-
ImkO91
csendes tag
válasz
balazs0102 #5299 üzenetére
De melyik pontosan, mert mindegyik 4.4.2, 55, 402 vagy 314-es végű? A telefon infónál megtalálod. 314 a nekünk elérhető legfrissebb(nem rootolva).
-
ImkO91
csendes tag
válasz
katona.jozsi #5279 üzenetére
A jó öreg Dunaújváros, egyébként, ha 60fps-ben tolod a fhd-t, akkor jobban melegszik.
-
ImkO91
csendes tag
Azért a Z3-nál sem lesz minden fenékig tejfel, itt egy érdekes nyilatkozat az Xperia marketingesétől: [link]
-
ImkO91
csendes tag
Csak én nem tudom hova tenni a Z3-at?
-
ImkO91
csendes tag
Hány fokban és sütötte-e a nap a készüléket? Mert az nagyon nem mind1, voltam soundon, 1. nap viszonylag hideg volt, ott nem volt probléma. Elmentem nyaralni, ott egész nap 30+ van, használhatatlan
update: Viszont én ezt a témát lezártam, mármint a melegedést, köszi a hozzászólásokat.
-
ImkO91
csendes tag
válasz
darvinya #5095 üzenetére
4k?
Ha csak 4k közben melegedne túl... 1080p 60fps, ami szerintem nagyon jól néz ki az fps-nek köszönhetően, 3-4 percnél az is túlmelegszik! Ha full sensoros fényképeket csinálok(20,7mp), akkor 5-10 kép után, ha autó módban van(8mp), akkor kicsit több idő(5 perc), de úgy is túlmelegszik. Egyébként a manual azt írja, hogy a működési intervallum -10-től +45 fok... Érdekes...
-
ImkO91
csendes tag
Üdv, felettem a tegnap kijött 314-es romot. Első tapasztalatok:
Kamera: továbbra is túlmelegszik 4k esetén. 2 percet vettem 28 fokban, árnyékban. Leállítás után egyből kilépett. Úgy látom ez már nem fog megoldódni... :'(
Taptap wake jobb lett.
Kicsit smoothabb lett a rendszer.
Kis teljesítmény emelkedés észlelhető benchmarkokban, illetve játékokban.
Apropó: Kamera túlmelegedésre mit mondanak a Telekomnál? -
ImkO91
csendes tag
Sziasztok, én is Z2(D6503) tulajdonos vagyok. Nem nagyon tudok már várni arra, hogy T-mobile-nál elérhető legyen a 314-es firmware(információm sincs, mikor lesz elérhető), elegem van már az állandó kamera crash-ből. Ha feltennék egy 314-es romot, akkor abban az állapotában bukom a garit. Kérdésem, ezek után, ha szükségem lenne rá, vissza tudom állítani az eredeti állapotot, hogy ne vegyék észre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Sony beleadott apait-anyait, hogy a Z2 kompromisszumoktól mentes csúcsmodell lehessen. Majdnem sikerült is, csak apróságokon múlik a tökéletesség.
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- HP notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Hosszabb előzetest kapott a Silent Hill f
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia