- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
-
Mobilarena
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attici
őstag
válasz
Kisbatyu75 #29997 üzenetére
Nekem is megjött a telefon!
"Elvégzett javítások:
Szoftver frissítés
A készülék szétszedése során kötelezően cserélt alkatrész
A készülék külső burkolati elemével kapcsolatban cserélt alkatrész
Akkumulátor
A készülék hálózati hibájával kapcsolatban cserélt alkatrész
A készülék üzemszerű működéséhez szükséges egyéb alkatrész
A készülék hang hibájával összefüggésbe hozható alkatrészMegjegyzés: Fődarabcsere"
Igazából azzal adtam le, hogy nem kapcsol be, a végeredmény meg az lett, hogy kicserélték. ÚJRA!
Ez már az ÖTÖDIK!Szerintem ez rekord. Írok is a Guinness Rekordok könyvének.
Viszont örülök, hogy maga a nagy Tolkien dolgozik a Cordonban és ilyen gyönyörű meséket tud írni.Annak is örülök, hogy legalább még mindig Z1 compactot adtak, mert a Z3c-sek panaszkodnak, hogy ők már az X compactot kapják, ami már full műanyag szappantartó.
Ja és a másik, hogy majdnem egy hét alatt megvolt minden. Ez a Cordonnál is rekord!
-
Kisbatyu75
tag
válasz
Kisbatyu75 #29983 üzenetére
Tegnapi folyamán eljutottam Cordonékhoz, megkaptam készülékem. Konkrétan mindent cseréltek benne. Új alaplap, kijelző, akkumulátor, burkolat. Van egy nullkilométeres telefonom.
-
Attici
őstag
válasz
Kisbatyu75 #29983 üzenetére
Kedden vitte el a futár, szerdán ért a szervizbe, ma jött az üzenet:
"Készüléke javítása sajnos késésben van. Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy befejezzük készüléke javítását, és minél hamarabb visszaküldjük Önnek. Elnézést kérünk a kényelmetlenségért.Ha bármilyen kérdése vagy problémája merülne fel, forduljon hozzánk a Saját támogatás szolgáltatáson keresztül. Kérjük, hogy a kapcsolatfelvétel során adja meg a rendelésszámát."
Szerintem elég korrekt a hozzáállásuk, de igazából a végeredmény számít!
-
VMatteo
őstag
válasz
Kisbatyu75 #28543 üzenetére
Az ami eddig. Leadod szervizbe, ők nyomás próbázzák, ha szar telefon szigetelése és azért ment be folyadék él a gari, ha meg jó maga a szigetelés, csak az user volt baldick akkor huss elillan a garancia.
-
nigtfall
csendes tag
válasz
Kisbatyu75 #25783 üzenetére
Köszii, a választ , sokat javít a kis lencse pl egy macro képen ?
-
Csari93
aktív tag
válasz
Kisbatyu75 #25550 üzenetére
Szerintem nincs a telefonoddal semmi probléma. Letöltöttél egy játékot, ami valószínűleg rendesen terheli, és lehet, hogy ha esetleg valós idejű játék, akkor kikapcsolt állapotában is figyel neked értesítéseket, stb. Én anno ezért álltam le a Clash of Clans-ról, persze amellett hogy naponta akár órákat képes volt igényelni egy idő után, untam, hogy csak amiatt kétszer annyit kell töltenem a telefonom(mondjuk az még gyengébb telefon volt).
A felkiáltójeles dolog pedig egy 5.1.1 feature(tehát nem bug), amikor bekapcsolod a wifit és felkiáltó jel van, az azt jelenti, hogy már csatlakozik a vezeték nélküli hálózatra(akkor már a jelerősség is ottvan), de még nincs internetkapcsolat. -szerintem, én így figyeltem meg, így logikus. Ez csak egy visszajelzés neked.
-
glacious
addikt
válasz
Kisbatyu75 #25550 üzenetére
Az hogy melegszik és gyorsan merül, ha játszol, az nem újdonság. Lehet a játék nem lép ki időben, de lehet, hogy ugyanaz az akkuhibád van, mint nekem volt. Próbáld ki, hogy kikapcsol-e a telefon 0-nál nagyobb százalékról, ha sokáig terheled.
A wifi-nél érdemes először újraindítani a routert, nekem volt olyan routerem, ami egy idő után nem engedett semmit rácsatlakozni, kezelőfelület nem volt elérhető, de minden addig rácsatlakozott eszközön volt net. Persze még mindig lehet a telefon hibája.
-
air
nagyúr
válasz
Kisbatyu75 #25181 üzenetére
Emulált SD kártyád van, egyben a /data partícióval. A többi hiányzó helyet a telepített alkalmazásid foglalják el.
-
air
nagyúr
válasz
Kisbatyu75 #25175 üzenetére
Terminal emulátorban add ki a df parancsot, és másold ide az eredményt! Illetve az ES elemzéséről készíts egy képet, és azt is tedd fel ide!
Megpróbáljuk megfejteni, hogy hol szivárognak el a bájtok. -
glacious
addikt
válasz
Kisbatyu75 #25163 üzenetére
adb shell pm hide com.sonymobile.storagechecker
-
air
nagyúr
válasz
Kisbatyu75 #25163 üzenetére
Az ES elemzője megmondja, hogy mi foglal sok helyet.
A thumb-okat nyugodtan töröld. Nekem nem szokott visszajönni.
A figyelmeztetést tudomásom szerint nem lehet kikapcsolni. -
Csa_ba
tag
válasz
Kisbatyu75 #24322 üzenetére
Köszönöm
-
Romvr
őstag
válasz
Kisbatyu75 #22810 üzenetére
Nekem Hama microUSB töltőm van, 5V 2A a bírása és eddig mindent.... de tényleg MINDENT tudtam vele tölteni ami microUSB-n táplálkozik.
Kivéve a Z1c-t... pedig próbáltam már iPhone, BlackBerry régi Nokia töltőkkel és vagy 6 féle microUSB kábellel és mindet szerette csak a Hama töltőt nem. Nem tudom miért. -
Coempi
tag
válasz
Kisbatyu75 #22502 üzenetére
Ma este tesztelem a Rock By The River fesztiválon
-
csadi0011
őstag
válasz
Kisbatyu75 #20912 üzenetére
Igen Z1C-n nem optimális ez a méretezés nekem sem. De a sima qwertz-t már megszoktam. Nincs gondom az alap xperia billentyűzettel.
-
youngboy
senior tag
válasz
Kisbatyu75 #20904 üzenetére
Azt hiszem, nem mindig kér PIN-t, ha magától indul újra. Egyébként nekem 1-2-szer KK alatt is újraindult. Szóval ez nam a Lolli sajátossága. Persze ha sokszor előfordul, az más.
-
Agressor
tag
válasz
Kisbatyu75 #20904 üzenetére
Sziasztok!
Tekintettel arra, hogy nemsokára megérkezik a Telekomos Z1C frissítés, lenne egy kérésem a feltenni szándékozó user-ek felé!
Azt esetleg megtenné valaki, hogy leméri nagyjából az oprendszer sebességét KitKat-el, meg utána Lollipop-al? Nyilván nem az első indulásnál, de engem határozottan érdekelne számszerűsítve, hogy miként alakul a telefon működésének a sebessége.
Lehetnének szempontok is. Pl. Rendszerindulás (bár azt ritkán teszi az ember), bejutni valamelyik beállításig, ugyanazon böngésző betöltése ugyanaddig a kezdőlapig ugyanazon a hálózaton, Facebook bejelentkezési idő kattintástól... Ilyenek.
Tudom, elég furcsa kérés. De ha már ennyien várják, és ennyien rászánták magukat, akkor adjanak már valami támpontot a kevésbé kísérletező, és szkeptikusabb felhasználók számára.
Meg azért csak arról szól ez a fórum, hogy megbeszéljük a telefonnal kapcsolatos dolgokat! -
csiziktomi
senior tag
válasz
Kisbatyu75 #17450 üzenetére
-
Jaffa75
őstag
válasz
Kisbatyu75 #17450 üzenetére
próbálj bele egy másik (máshol jól működő) kártyát is... ha azt sem viszi, akkor vélhetően a készülékkel lesz a gond! A Kingston nem rossz, nekem is van 2 kisebb bele, hibátlanok!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- Fotók, videók mobillal
- Milyen routert?
- Filmvilág
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Bundle topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Memóriakártya topic
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest